BACK TO
TOP
Αθλητισμός

Τέταρτη θέση του Χαντζαρά στο Oschersleben

Η Ελλάδα είχε τριπλή συμμετοχή στον 6ο γύρο του Drift King of Europe ProSeries στο Oschersleben της Γερμανίας με τους Χρήστο Χαντζαρά, Σταύρο Γρύλλη και Τάκη Κωνσταντάρα. Μεταξύ 19 αγωνιζόμενων, ο Χαντζαράς κέρδισε τις κατατακτήριες δοκιμές και έχασε οριακά μια θέση στον τελικό της Pro!

Τέταρτη θέση του Χαντζαρά στο Oschersleben

3
0
Μετά την καλοκαιρινή ανάπαυλα, ο θεσμός του Federal Tire King of Europe ProSeries μπήκε στην τελική ευθεία με τον αγώνα της Γερμανίας το περασμένο Σάββατο (1/9), πριν ταξιδέψει στην Αυστρία στις 29-30 Σεπτεμβρίου και έπειτα στην Ελλάδα, και στην πίστα των Σερρών, για το μεγάλο φινάλε και την ανάδειξη των Πρωταθλητών στις 6-7 Οκτωβρίου.


Το όνομα του Χρήστου Χαντζαρά, νικητή του περσινού αγώνα στις Σέρρες, φιγουράρει και στους τρεις αυτούς αγώνες - όμως στην αυστριακή πίστα του Greinbach, όσο και σ' εκείνη των Σερρών, θα βρεθεί αντιμέτωπος και με τον υπεραστέρα του παγκόσμιου Drift, Daigo Saito!

Την πρώτη μέρα (31/8) στο Oschersleben, που φιλοξενεί και αγώνες του Γερμανικού DTM, ο Χαντζαράς με την BMW M3 E36 Turbo που προετοιμάζει η ομάδα του, Team 22, ήταν ο μεγάλος νικητής στις κατατακτήριες δοκιμές της Pro.

Πολύ καλά τα κατάφερε και ο νεαρότερος Έλληνας drifter και μεγάλη ελπίδα του σπορ, Σταύρος Γρύλλης, κατακτώντας την 9η θέση με την Toyota ΑΕ86 Levin Turbo, ενώ ο Κωνσταντάρας (Toyota AE86 Trueno Turbo) μετά από μια σειρά προβλημάτων βρέθηκε στην 19η τόσο στις δοκιμές όσο και στον αγώνα της επόμενης ημέρας.

Σ' αυτόν, τον κυρίως αγώνα, ο Χαντζαράς κέρδισε την τέταρτη θέση, και ο Γρύλλης την έβδομη - ενώ παράλληλα ο πρώτος, μαζί με τον Roman Kolesar, κατέκτησαν το πρώτο έπαθλο των ομάδων για λογαριασμό της Zestino Racing.


Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία