BACK TO
TOP
Κοινωνία

Τριήμερο λαϊκό προσκύνημα για το Μίκη, την Πέμπτη τελευταίο αντίο στο Γαλατά Χανίων

Στον Γαλατά Χανίων, γενέτειρα του πατέρα του, θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 9 Σεπτεμβρίου ο ενταφιασμός του Μίκη Θεοδωράκη καθώς βρέθηκε λύση ενδοοικογενειακά.

mikis_3

38
0

Το απόγευμα της Τετάρτης η οικογένεια του Μίκη Θεοδωράκη αναμένεται να φτάσει στα Χανιά, με 20μελή αποστολή,  καθώς από το πρωί της Δευτέρας έως το μεσημέρι της Τετάρτης η σορός του αείμνηστου συνθέτη θα βρίσκεται σε λαϊκό προσκύνημα.

Στον Γαλατά Χανίων θα βρεθεί και η κόρη του Μαργαρίτα καθώς πλέον μετά την εξεύρεση λύσης στην οικογένεια επικρατεί κλίμα ομόνοιας.

Μία ημέρα νωρίτερα απ' ό,τι είχε αρχικά ανακοινωθεί θα ξεκινήσει το λαϊκό προσκύνημα στον Μίκη Θεοδωράκη. Η αλλαγή αυτή οφείλεται στο γεγονός ότι την Πέμπτη το Κέντρο της Αθήνας θα είναι κλειστό λόγω της διεξαγωγής του Ράλι Ακρόπολις.

Nα σημειωθεί , την Δευτέρα 6 Σεπτεμβρίου, σε συνεννόηση με τη Μητρόπολη Αθηνών, στις 3 το μεσημέρι θα πραγματοποιηθεί το λαϊκό προσκύνημα και θα ολοκληρωθεί στις 7  το απόγευμα. Θα συνεχιστεί επίσης την Τρίτη 7 Σεπτεμβρίου από τις 10 το πρωί ως τις 7 το απόγευμα, και την Τετάρτη 8 Σεπτεμβρίου από τις 10 το πρωί ως τις 2 το μεσημέρι. Θα ακολουθήσει στις 3  το απόγευμα η τελετή αποχαιρετισμού. Στη συνέχεια η σορός του θα μεταφερθεί στο χωριό του, στον Γαλατά Χανίων, όπου την Πέμπτη 9 Σεπτεμβρίου σε ώρα που θα προσδιοριστεί, στην εκκλησία του χωριού, θα ψαλεί η νεκρώσιμη ακολουθία και θα ακολουθήσει η ταφή του στο κοιμητήριο του χωριού, σύμφωνα με την τελευταία του επιθυμία.

 

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία