BACK TO
TOP
Κοινωνία

Έντονη επιδείνωση του καιρού το Σαββατοκύριακο

Έντονη επιδείνωση του καιρού από το Σαββατοκύριακο με θυελλώδεις ανέμους, βροχές και πτώση θερμοκρασίας σε ολόκληρη τη χώρα.

Ο-Καιρος-σημερα-Αυξημενες-νεφωσεις-με-τοπικες-βροχες-και-σποραδικες-καταιγιδες-για-σημερα-Παρασκευη-88452-1024x640

Καλλιόπη Τσαρνά

70
0

Βαθύ βαρομετρικό χαμηλό και ψυχρό μέτωπο φέρνουν σημαντικές αλλαγές στις καιρικές συνθήκες το επερχόμενο Σαββατοκύριακο. Η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία εξέδωσε έκτακτο δελτίο προειδοποίησης επιδείνωσης καιρού και προειδοποιεί  για πτώση της θερμοκρασίας, θυελλώδεις ανέμους και ισχυρές βροχές και καταιγίδες.

Σε όλη τη χώρα, αναμένονται θυελλώδεις βορειοδυτικοί άνεμοι έντασης 8 με 9 και πρόσκαιρα με ριπές που μπορεί να φτάσουν έως και 10 μποφόρ από τις προμεσημβρινές ώρες του Σαββάτου. Οι άνεμοι θα επηρεάσουν προοδευτικά τα δυτικά και βαθμιαία τα ανατολικά, ενώ αναμένεται να υποχωρήσουν στο απόγευμα της Κυριακής.

Παράλληλα, προβλέπονται ισχυρές βροχές και καταιγίδες από τις πρώτες πρωινές ώρες του Σαββάτου έως και το απόγευμα της ίδιας ημέρας. Οι περιοχές που αναμένεται να επηρεαστούν περισσότερο είναι τα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου, τα Δωδεκάνησα και πρόσκαιρα το πρωί της Κυριακής και η Θράκη.

Στα βόρεια, προβλέπεται σημαντική μείωση της θερμοκρασίας, με υποχώρηση κατά 6 έως 8 βαθμούς Κελσίου.

 

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία