Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε την χρήση των cookies. Διαβάστε περισσότερα για τα cookies εδώ.
ΑΠΟΔΟΧΗ
BACK TO
TOP
Ποιότητα Ζωής

Δωρεά της Bayer σε δημοτικό σχολείο της Θήβας

Η Bayer αφουγκραζόμενη τις ανάγκες της κοινωνίας και ανταποκρινόμενη σε αιτήματα που αφορούν την εκπαίδευση και την εξοικείωση των νέων με την τεχνολογία προχώρησε στη δωρεά εξοπλισμού hardware για τη στελέχωση αίθουσας εκμάθησης ηλεκτρονικών υπολογιστών σε δημοτικό σχολείο της περιοχής των Θηβών.

abayersxoleiothebesNEW

0
0

Η δωρεά πραγματοποιήθηκε από τον Τομέα Επιστήμης Γεωργίας της Bayer Ελλάς στο δημοτικό σχολείο Καπαρελλίου στη Θήβα με σκοπό να καλύψει τις ανάγκες των μαθητών της περιοχής σε τεχνολογικό εξοπλισμό. Η παράδοση του εξοπλισμού έγινε παρουσία του Διευθυντή του Δημοτικού Σχολείου κ. Γεώργιου Γιαννακού, του αντιδημάρχου κ. Βασίλη Κατσάρα, των στελεχών της εταιρείας Βayer Ελλάς κ. Σ. Μαραβέγια, κ. Χ. Κόλλια και κας Β. Μασούρα και μελών του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του σχολείου.

Όπως ανέφερε ο Διευθυντής του Δημοτικού Σχολείου κ. Γιαννακός: «Η Bayer έδειξε αμεσότητα αλλά και ενδιαφέρον για τις ανάγκες των μαθητών και αγκάλιασε το αίτημα της κοινότητας για την προσφορά των ειδών τεχνολογικού εξοπλισμού. Στόχος του σχολείου και των δασκάλων αποτελεί σε καθημερινή βάση η διάδοση γνώσης αλλά και η ενημέρωση και προστασία από κινδύνους που πηγάζουν από την αλόγιστη χρήση της τεχνολογίας. Ωστόσο, οι ψηφίδες γνώσης που παρέχουμε ελπίζουμε μελλοντικά να δώσουν καρπούς για έναν καλύτερο κόσμο.»

Σχετικά με τη Bayer

Η Bayer Ελλάς, με παρουσία 60 χρόνων και πλέον στην Ελλάδα, έχει ενσωματώσει την εταιρική υπευθυνότητα στη στρατηγική της συνεισφέροντας με διάφορους τρόπους στο κοινωνικό σύνολο και ιδιαίτερα στις ευαίσθητες κοινωνικές ομάδες. Στο πλαίσιο αυτό, η εταιρεία υποστηρίζει μια σειρά ενεργειών με στόχο την εξοικείωση με την τεχνολογία και την ενίσχυση της κοινωνικής αποδοχής της, ώστε να βοηθηθούν τα παιδιά και οι νέοι του σήμερα και να αποκτήσουν τα εφόδια για να αποτελέσουν την επιστημονική κοινότητα του αύριο.

Η Bayer είναι ένας παγκόσμιος οργανισμός που δραστηριοποιείται στον χώρο των βιοεπιστημών και συγκεκριμένα στους τομείς της υγείας και της γεωργίας. Τα προϊόντα και οι υπηρεσίες της Bayer σχεδιάζονται με γνώμονα το όφελος των ανθρώπων και τη βελτίωση της ποιότητας της ζωής τους. Ταυτόχρονα, ο Όμιλος στοχεύει στη δημιουργία αξίας μέσω της καινοτομίας, της ανάπτυξης και της υψηλής απόδοσης. Η Bayer είναι προσηλωμένη στις αρχές της αειφόρου ανάπτυξης και δρα ως ένας κοινωνικά και ηθικά υπεύθυνος εταιρικός πολίτης. Κατά το οικονομικό έτος 2017, ο Όμιλος απασχολούσε περίπου 99.800 άτομα και είχε πωλήσεις της τάξεως των 35 δισεκατομμυρίων ευρώ. Οι επενδύσεις ανήλθαν σε 2,4 δις ευρώ ενώ οι  δαπάνες για Έρευνα και Ανάπτυξη σε 4,5 δις ευρώ.

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη Bayer στις σελίδες www.bayer.com και στο www.bayer.gr.

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προιόντα Τεχνολογία