BACK TO
TOP
Διαρθρωτικά Μέτρα

Ειδική έκδοση για τις επενδύσεις

Ξεχωριστό πρόγραμμα για τη βιολογική γεωργία, ενίσχυση για ίδρυση Ομάδας Παραγωγών και πριμ διαφοροποίησης για όσους αγρότες αποφασίζουν να ασχοληθούν με δεύτερο συμπληρωματικό επάγγελμα είναι μερικές από τις νέες χρηματοδοτικές δράσεις που θα φέρει η επόμενη Κοινή Αγροτική Πολιτική (2014-2020).

Ειδική έκδοση για τις επενδύσεις

3
0
Στο ειδικό ένθετο της Agrenda, που κυκλοφορεί δωρεάν μαζί με την εφημερίδα το Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου, παρουσιάζεται κατά αποκλειστικότητα η δομή του νέου Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης, που θα αντικαταστήσει τον «Αλέξανδρο Μπαλτατζή», όπως το έχει σχεδιάσει το αρμόδιο υπουργείο και πρόκειται να το υποβάλει για έγκριση στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή. Όμως, το περίγραμμα των δράσεων, όπως θα δείτε στις επόμενες σελίδες, δεν θα έχει σημαντικές διαφορές, σε σχέση με το τελικό κείμενο

Πάντως, στις προτάσεις η Ελλάδα διαχρονικά είχε ιδέες που συμβάλλουν θετικά στην προώθηση της ανάπτυξης των γεωργοκτηνοτροφικών εκμεταλλεύσεων, αλλά τα προβλήματα εμφανίζονται συνήθως στην πράξη, κατά τη διάρκεια υλοποίησης των προγραμμάτων αυτών. Πράγμα που θα το διαπιστώσουμε από το 2015 και μετά.

Βρείτε στο ειδικό ένθετο αναλυτικά τις σημαντικές αλλαγές που έρχονται με τα νέα επενδυτικά προγράμματα.

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία