BACK TO
TOP
Διαρθρωτικά Μέτρα

Διπλό κάλεσμα για επένδυση σε υδατοκαλλιέργεια και αλιεία

Οι αιτήσεις ένταξης υποβάλλονται μέχρι να καλυφθούν οι στόχοι του προγράμματος και ως 31-12-2015.

Διπλό κάλεσμα για επένδυση σε υδατοκαλλιέργεια και αλιεία

1
0

Την 1η Αυγούστου 2012 ως ημερομηνία έναρξης επιλεξιμότητας δαπανών ορίζουν οι δύο προσκλήσεις των Επιχειρησιακών Προγραμμάτων Αλιείας που αφορούν το μέτρο 2.1 «Υδατοκαλλιέργειες» και 2.3 «Μεταποίηση και Εμπορία». Μέχρι 15 και 31 Οκτωβρίου αντίστοιχα η υποβολή των αιτήσεων στην ΕΥ ΕΦΔ ΕΠ Αλιείας.

Επιπλέον η διάρκεια του χρόνου υλοποίησης για την ολοκλήρωση των επενδυτικών σχεδίων ορίζεται η 31η Αυγούστου 2015, ενώ σύμφωνα με τις προσκλήσεις, οι ενδιαφερόμενοι φορείς / δυνητικοί Δικαιούχοι υποβάλλουν τις αιτήσεις για την υπαγωγή των επενδυτικών τους σχεδίων και το σχετικό φάκελο, τόσο σε έντυπη όσο και σε ψηφιακή μορφή. Η υποβολή των αιτήσεων γίνεται στην ΕΥ ΕΦΔ ΕΠ Αλιείας (Μιχαλακοπούλου 103, Αθήνα, ΤΚ 11527), ενώ αντίγραφο κατατίθεται στο Τμήμα Αλιείας της Διεύθυνσης Αγροτικής Οικονομίας καιΚτηνιατρικής της Περιφερειακής Ενότητας Δράμας (Διοικητήριο, Γραφείο 236, Δράμα, ΤΚ 66100).

Η προθεσμία υποβολής αιτήσεων ένταξης ξεκίνησε από την ημερομηνία δημοσίευσης της πρόσκλησης και μέχρι κάλυψης των στόχων που έχουν προβλεφθεί στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Αλιείας 2007-2013 και πάντως όχι αργότερα από 31-12-2015.

Αναλυτικά η το σχέδιο απόφασης εδώ

Το ΦΕΚ του μέτρου 2.1 Υδατοκαλλιέργειες

Το ΦΕΚ του μέτρου 2.3 Μεταποίηση και Εμπορία

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία