BACK TO
TOP
Διαρθρωτικά Μέτρα

Oι προκλήσεις και οι προοπτικές της Νέας ΚΑΠ σε εκδήλωση στην Καβάλα

Εκδήλωση με θέμα «Νέα ΚΑΠ- Προκλήσεις-Προοπτικές-Επιπτώσεις», διοργανώνει στην Καβάλα, ενόψει της σπουδαιότητας της εκ νέου αναθεωρούμενης Κοινής Γεωργικής Πολιτικής αλλά και των επιπτώσεων που αυτή θα επιφέρει στους γεωργούς και κτηνοτρόφους της περιοχής, η Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας Θράκης.

Πρόσκληση για δράσεις ενημέρωσης για τη νέα ΚΑΠ από την ΕΕ

1
0
Πιο συγκεκριμένα, στην εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 9 Ιανουαρίου 2015 στο αμφιθέατρο της Περιφερειακής Ενότητας Καβάλας (Διοικητήριο) στις 17.30 μ.μ., θα συμμετέχουν ως ομιλητές οι κ.κ. Κωνσταντίνος Μάττας (καθ.Αγροτικής Πολιτικής, Γεωπονικής Σχολής Α.Π.Θ.), Αθανάσιος Μπαντής (Γεωπόνος-Αναλυτής), Αναστάσιος Καλόγριας (στέλεχος του ΟΠΕΚΕΠΕ) και Σωτήρης Κουτσομήτρος (Γεωπόνος Διεύθυνσης Αγροτικής Πολιτικής του ΥΠΑΑΤ)

Στην εκδήλωση όπου χαιρετισμό θα απευθύνουν ο Περιφερειάρχης κ. Γ. Παυλίδης και ο Αντιπεριφερειάρχης Καβάλας κ. Θ. Μαρκόπουλος, ενώ παρέμβαση θα πραγματοποιήσει ο Θεματικός Αντιπεριφερειάρχης Αγροτικής Οικονομίας & Καταπολέμησης Κουνουπιών κ. Σ. Παπαδόπουλος, έχουν κληθεί όλοι οι φορείς που εκπροσωπούν τους γεωργούς και κτηνοτρόφους της ΠΕ Καβάλας (ΕΑΣ, Συνεταιρισμοί, Αγρ. Σύλλογοι, Ο.Π.).

Να σημειωθεί τέλος ότι η εκδήλωση είναι ανοιχτή για όσους ενδιαφέρονται και επιθυμούν να την παρακολουθήσουν

Περισσότερες πληροφορίες στην ιστοσελίδα της Περιφέρειας Καβάλας στο: http://www.pekavalas.eu/index.php?option=com_content&view=article&id=2684:-l-q&catid=3:press&Itemid=3
Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία