BACK TO
TOP
Διαρθρωτικά Μέτρα

Αιτήσεις ενίσχυσης για ίδρυση επιχειρήσεων έως 27 Απριλίου

Μέχρι την Μεγάλη Τετάρτη 27 Απριλίου θα πρέπει να έχουν καταθέσει τις αιτήσεις τους οι ενδιαφερόμενοι για το πρόγραμμα χρηματοδότησης ίδρυσης νέων επιχειρήσεων, στα πλαίσια των δράσεων του ΕΣΠΑ. Αντίθετα παράταση μέχρι τις 10 Μαΐου πήραν οι αιτήσεις για το πρόγραμμα ενίσχυσης που αφορά τη χρηματοδότηση πτυχιούχων που θέλουν να ανοίξουν γραφείο («Ενίσχυση της Αυτοαπασχόλησης Πτυχιούχων Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης»).

Το νέο ΕΣΠΑ στο επίκεντρο συνάντησης στην Καλαμάτα

1
1

Παράλληλα, στις 20 Μαΐου λήγει η δυνατότητα συμμετοχής στο πρόγραμμα «Αναβάθμιση πολύ μικρών & μικρών υφιστάμενων επιχειρήσεων για την ανάπτυξη των ικανοτήτων τους στις νέες αγορές» και στις 17 Μαΐου για το πρόγραμμα «Ενίσχυση τουριστικών μικρομεσαίων επιχειρήσεων (ΜΜΕ) για τον εκσυγχρονισμό τους και την ποιοτική αναβάθμιση των παρεχόμενων υπηρεσιών».

Υπενθυμίζεται ότι η διαδικασία ηλεκτρονικής υποβολής είναι υποχρεωτική και οι αιτήσεις χρηματοδότησης υποβάλλονται μέσω του Πληροφοριακού Συστήματος Κρατικών Ενισχύσεων www.ependyseis.gr/mis. Δεν κατατίθεται φυσικός φάκελος με τεκμηρίωση (δικαιολογητικά) κατά τη φάση της υποβολής. Τα δικαιολογητικά θα υποβληθούν μετά την αξιολόγηση και την προσωρινή βαθμολογική κατάταξη και μόνον για τα δυνητικά εντασσόμενα επενδυτικά σχέδια.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση του υπουργείου Οικονομίας

Το Υπουργείο Οικονομίας, Ανάπτυξης και Τουρισμού ανακοινώνει ότι, μετά το πολύ μεγάλο ενδιαφέρον που έχει εκδηλωθεί από το κοινό, παρατείνεται μέχρι την Τρίτη 10 Μαΐου 2016 και ώρα 17:00 η ηλεκτρονική υποβολή αιτήσεων χρηματοδότησης των επιχειρηματικών σχεδίων για τη δράση «Ενίσχυση της Αυτοαπασχόλησης Πτυχιούχων Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης» του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Ανταγωνιστικότητα, Επιχειρηματικότητα και Καινοτομία (ΕΠΑνΕΚ)» του ΕΣΠΑ 2014-2020.

Οι προσκλήσεις και οι όροι αναλυτικά στους παρακάτω συνδέσμους:

Πρόγραμμα "Αναβάθμιση πολύ μικρών & μικρών υφιστάμενων επιχειρήσεων με την ανάπτυξη των ικανοτήτων τους στις νέες αγορές

Πρόγραμμα "Ενίσχυση τουριστικών μικρομεσαίων επιχειρήσεων (ΜΜΕ) για τον εκσυγχρονισμό τους και την ποιοτική αναβάθμιση των παρεχόμενων υπηρεσιών"

Πρόγραμμα "Νεοφυής Επιχειρηματικότητα"


Πρόγραμμα "Ενίσχυση της αυτοαπασχόλησης πτυχιούχων τριτοβάθμιας εκπαίδευσης"


Σχόλια (1)
Προσθήκη σχολίου

25-04-2016 20:22ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΓΙΑΝΝΗΣ

ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΗΚΕ ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΓΙΑΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΝΕΟΦΥΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΕΩΣ 24 ΜΑΙΟΥ 2016

Απάντηση
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία