BACK TO
TOP
Διαρθρωτικά Μέτρα

Κασίμης και Βάγιας ελέγχουν Περιφέρειες για Προγράμματα

Με πρόεδρο τον γενικό γραμματέα Κοινοτικών Πόρων, Χαράλαμπο Κασίμη και αντιπρόεδρο τον διευθυντή γραφείου του υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης, Νικόλαο Βάγια συστάθηκε ομάδας εργασίας για την παρακολούθηση της εφαρμογής των Μέτρων του Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης που έχουν εκχωρηθεί στις Περιφέρειες.

Κασίμης και Βάγιας ελέγχουν Περιφέρειες για Προγράμματα

4
0
Στην απόφαση που υπογράφει ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης, Βαγγέλης Αποστόλου, στη λίστα με τα τακτικά μέλη της Ομάδας Εργασίας, συμμετέχουν μεταξύ άλλων ο πρώην γενικός γραμματέας του υπουργείου και νυν περιφερειακός σύμβουλος Στερεάς Ελλάδας, Νίκος Στουπής και ο περιφερειάρχης Ηπείρου, Αλέξανδρος Καχριμάνης

Βρείτε εδώ τη σχετική απόφαση με τη Σύσταση Ομάδας Εργασίας για την παρακολούθηση των Προγραμμάτων στις Περιφέρειες.pdf
Σύμφωνα με την απόφαση ισχύουν τα εξής:

1. Στο υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης συνιστάται Ομάδα Εργασίας για την παρακολούθηση της εφαρμογής των μέτρων του Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης (ΠΑΑ) 2014-2020 που έχουν εκχωρηθεί στις Περιφέρειες, που συγκροτείται από τους:

α) Χαράλαμπο Κασίμη, Γενικό Γραμματέα της Γενικής Γραμματείας Αγροτικής Πολιτικής και Διαχείρισης Κοινοτικών Πόρων του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, ως Πρόεδρο, χωρίς αναπληρωτή.

β) Νικόλαο Βάγια, ΠΕ Γεωπονικού, Διευθυντή του Γραφείου του Υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, ως τακτικό μέλος, χωρίς αναπληρωτή.

γ) Νικόλαο Μανέτα, υπάλληλο του κλάδου ΠΕ1 Γεωπονικού, με βαθμό Α', προϊστάμενο της Ειδικής Υπηρεσίας Διαχείρισης Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης 2014-2020 του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, ως τακτικό μ έλος, χωρίς αναπληρωτή.

δ) Παναγιώτα Πυριοβολή, υπάλληλο του κλάδου ΠΕ1 Γεωπονικού, με βαθμό Α', προϊσταμένη της Ειδικής Υπηρεσίας Εφαρμογής Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης 2014-2020 του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, ως τακτικό μέλος, χωρίς αναπληρωτή.

ε) Σοφία Χατζηπαντελή, ΠΕ Γεωπονικού, υπάλληλο με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου αορίστου χρόνου, της Μονάδας Οργάνωσης της Διαχείρισης Αναπτυξιακών Προγραμμάτων (ΜΟΔ), που υπηρετεί με απόσπαση στην Ειδική Υπηρεσία Διαχείρισης Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης 2014-2020 και με παράλληλα καθήκοντα στο Γραφείο του Υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, ως τακτικό μέλος, χωρίς αναπληρωτή.

στ) Αλέξανδρο Καχριμάνη, Περιφερειάρχη Ηπείρου και Γενικό Γραμματέα της Ένωσης Περιφερειών Ελλάδας, ως τακτικό μέλος, χωρίς αναπληρωτή.

ζ) Νικόλαο Στουπή, Περιφερειακό Σύμβουλο Στερεάς Ελλάδας και μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Ένωσης Περιφερειών Ελλάδας, ως τακτικό μέλος, χωρίς αναπληρωτή.

η) Κωνσταντίνο Αδαμίδη, Αντιπεριφερειάρχη Αγροτικής Πολιτικής Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου, ως τακτικό μέλος, χωρίς αναπληρωτή.

θ) Αικατερίνη Ζωγράφου, εντεταλμένη Περιφερειακή Σύμβουλο Κεντρικής Μακεδονίας στον τομέα Αγροτικής Οικονομίας, ως τακτικό μέλος, χωρίς αναπληρωτή.

ι) Αθανάσιο Πετρόπουλο, στέλεχος της Ειδικής Υπηρεσίας Διαχείρισης Επιχειρησιακού Προγράμματος Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, ως τακτικό μέλος, χωρίς αναπληρωτή.

2. Γραμματέα της Ομάδας Εργασίας ορίζουμε τη Σοφία Χατζηπαντελή, χωρίς αναπληρωτή.

3. Έργο της ομάδας εργασίας είναι η παρακολούθηση της εφαρμογής των μέτρων του Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης (ΠΑΑ) 2014-2020 που έχουν εκχωρηθεί στις Περιφέρειες και η υποβολή προτάσεων στον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων για την αποτελεσματικότερη εφαρμογή τους. Στο πλαίσιο αυτό, εξετάζει την πρόοδο υλοποίησης και την επίτευξη των στόχων των μέτρων, ενώ παράλληλα εντοπίζει τα προβλήματα από την εφαρμογή τους και προτείνει λύσεις που άπτονται του θεσμικού πλαισίου εφαρμογής τους και τροποποίησης τους στο Πρόγραμμα Αγροτικής Ανάπτυξης 2014-2020.

4. Η θητεία του Προέδρου και των μελών της ομάδας εργασίας ορίζεται διετής.

5. Η Ομάδα Εργασίας είναι μη αμειβόμενη.

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία