BACK TO
TOP
Διαρθρωτικά Μέτρα

Να μη χαθεί συνδεδεμένη βάμβακος ζητά το Συμβούλιο Ορεστιάδας

Ομόφωνα αποφάσισε το Δημοτικό Συμβούλιο Ορεστιάδας, την Τρίτη 8 Αυγούστου, την έγκριση ψηφίσματος, προς το υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, σχετικά με την ανάγκη της άμεσης καταβολής των αποζημιώσεων στους πληγέντες αγρότες της περιοχής Τριγώνου, των οποίων οι καλλιέργειες, σε ορισμένες περιπτώσεις καταστράφηκαν ολοσχερώς από τις έντονες χαλαζοπτώσεις του προηγούμενου μήνα.

Να μη χαθεί συνδεδεμένη βάμβακος ζητά το Συμβούλιο Ορεστιάδας

4
0

Βασικό σημείο στο περιεχόμενο του ψηφίσματος θα είναι η λήψη μέριμνας από πλευράς υπουργείου και εμπλεκόμενων υπηρεσιών, ώστε να μην χάσουν οι βαμβακοκαλλιεργητές τη συνδεδεμένη ενίσχυση καθώς, δεν θα μπορέσουν να συγκεντρώσουν το πλαφόν των 150 κιλών/στρέμμα, που απαιτείται.

«Εμείς θέλουμε να ισχύσει ο νόμος και όταν λέμε άμεση καταβολή αποζημιώσεων εννοούμε στους επόμενους μήνες και όχι μετά από δύο χρόνια», είπε κατά την τοποθέτησή του ο εισηγητής του θέματος και επικεφαλής της παράταξης «Λαϊκή Συσπείρωση για το δήμο Ορεστιάδας», Σταμάτης Γκατζίδης.

«Το θέμα που προκύπτει σ΄ αυτήν την περίπτωση είναι η συνδεδεμένη αλλιώς θα ήταν εκ του περισσού να ζητάμε να εφαρμοστεί ο νόμος. Καλό είναι να τονιστεί στο κείμενο ότι αν δεν μπορούν να μας ευνοήσουν τουλάχιστον να μην μας αδικήσουν», σημείωσε ο δήμαρχος, Βασίλης Μαυρίδης.

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία