BACK TO
TOP
Διαρθρωτικά Μέτρα

Στην αναθεώρηση του χάρτη υδάτων κολλά η προκήρυξη της Απονιτροποίησης

Πάνω στην πρώτη αναθεώρηση των Σχεδίων ∆ιαχείρισης των Λεκανών Απορροής ανά Περιφέρεια δείχνει να κολλάει η προκήρυξη του Μέτρου της Απονιτροποίησης, καθώς οι µελέτες αυτές είναι τελικά εκείνες που θα ορίσουν τις περιοχές προτεραιότητας που έχουν κακή χηµική ποιότητα υδάτων.

Στην αναθεώρηση του χάρτη υδάτων κολλά η προκήρυξη της Απονιτροποίησης

0
0
Η σχετική αναθεώρηση βρίσκεται ακόµα σε διαβούλευση και συζητείται στα κατά τόπους Περιφερειακά Συµβούλια και πρέπει να ολοκληρωθεί ώστε να µπορέσει να προχωρήσει το Μέτρο ειδικά στις νέες περιοχές που έχουν οριστεί ως «ευπρόσβλητες στα νιτρικά». Παρόλα αυτά, οι ιθύνοντες επιµένουν για πρόσκληση εντός Νοεµβρίου, διάστηµα που µάλλον θεωρείται απίθανο να εκδοθούν τα τελικά σχέδια απορροής  (έχουν δηµοσιευθεί µόνο τα προσχέδια) βάσει της διαβούλευσης. Σύµφωνα µε το υπουργείο Περιβάλλοντος, τα Σχέδια ∆ιαχείρισης που θα καταρτισθούν µε την 1η Αναθεώρηση των Σχεδίων ∆ιαχείρισης των Λεκανών Απορροής Ποταµών των 14 Υδατικών ∆ιαµερισµάτων της χώρας, σύµφωνα µε τις προδιαγραφές της Οδηγίας 2000/60/ΕΚ, αφορούν στο 2ο Κύκλο ∆ιαχείρισης (2016-2021)


Αναλυτικό ρεπορτάζ στην Agrenda που κυκλοφορεί το Σάββατο 11 Νοεμβρίου μαζί με το περιοδικό «Ελαίας Καρπός» - el στα περίπτερα όλης της χώρας.
Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία