BACK TO
TOP
Επιχειρηματικά Projects

Στη συμβολαιακή μπαίνουν οι κτηνοτρόφοι της Δυτικής Θεσσαλίας

Στη συμβολαιακή κτηνοτροφία μπαίνει η Συνεταιριστική Τράπεζα Καρδίτσας σε συνεργασία με τον Αγροτικό Συνεταιρισμό Αγελαδοτρόφων και Προβατοτρόφων Δυτικής Θεσσαλίας.

Οι τεχνητοί λειμώνες λύση για τη μείωση του κόστους εκτροφής

1
0

Ο Αγροτικός Συνεταιρισμός Αγελαδοτρόφων και Προβατοτρόφων Δυτικής Θεσσαλίας αριθμεί ήδη πάνω από 100 μέλη και εφοδιάζει σε καθημερινή βάση, με περισσότερους από 30 τόνους αγελαδινό και αιγοπρόβειο γάλα, όλες τις μεγάλες γαλακτοβιομηχανίες και μονάδες παραγωγής γαλακτοκομικών προϊόντων της Θεσσαλίας.

Όπως τόνισε ο πρόεδρος του Αγροτικού Συνεταιρισμού Γιώργος Παπακώστας «η συνεργασία με την Συνεταιριστική Τράπεζα Καρδίτσας αποτελεί μια στρατηγική επιλογή, που αποσκοπεί στη στήριξη και την παροχή υπηρεσιών υψηλής ποιότητας προς τα μέλη του Αγροτικού Συνεταιρισμού. Οι δύο συνεταιρισμοί αποδεικνύουν καθημερινά, ο καθένας στον τομέα του, πως στην περιοχή μας υπάρχουν δυνατότητες για ουσιαστική ανάπτυξη και φορείς που μπορούν πραγματικά να την στηρίξουν».

Από την πλευρά του ο κ. Μπούκης επεσήμανε: «Η Συνεταιριστική Τράπεζα Καρδίτσας, ανταποκρινόμενη στο ρόλο της, καθημερινά αποδεικνύει ότι είναι ο μοναδικός φορέας που στηρίζει εμπράκτως την τοπική οικονομία, προσπαθώντας να αναδείξει διαρκώς νέες παραγωγικές δομές και δραστηριότητες, συμβάλλοντας ουσιαστικά στην ανάδειξη του πρωτογενούς τομέα σε πυλώνα ανάπτυξης και εξασφαλίζοντας πόρους και ρευστότητα για τους παραγωγούς του Νομού. Για τη Συνεταιριστική Τράπεζα Καρδίτσας η ενίσχυση της συμβολαιακής γεωργίας και κτηνοτροφίας αποτελεί μια στρατηγική κίνηση που ευελπιστεί να επεκτείνει σε όλους τους κλάδους της αγροτικής δραστηριότητας του νομού».

 

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία