BACK TO
TOP
Τρύπια Βάρκα

Καιρικά φαινόμενα και μέσα στα υπουργεία

Τα χτυπάει τα… καμπανάκια ο υπουργός της πλατείας για την κυοφορούμενη μείωση του αφορολόγητου από τα 8.636 ευρώ σήμερα στα 6.818 ευρώ. Βεβαίως, η κυβέρνηση δεν είναι διατεθειμένη να προχωρήσει σε ψήφιση προκαταβολικά όλων των πρόσθετων μέτρων που θα τεθούν σε εφαρμογή μετά το 2018, όπως ζητά το Ταμείο. Τουτέστιν, πιο χτίσιμο αφορολόγητου…

Τρύπια βάρκα 356

0
0

«Τα καιρικά φαινόμενα δεν υπάρχουν μόνο στην ύπαιθρο, αλλά και μέσα στα υπουργεία και σε αυτούς που ηγούνται», είπε σε τηλεπαράθυρο ο Σερραίος αγροτοσυνδικαλιστής Ανεστίδης με αφορμή τις τηλεοπτικές αναφορές Αποστόλου, ότι είναι «δίπλα στους αγρότες». Εννοείται, ότι το «γάντι σήκωσε» αμέσως ο υπουργός και ενώ φυσικά είχε κοπεί η σύνδεση με τον αγρότη, λέγοντας ότι προσπαθεί να συζητήσει με όλους όσοι είναι στα… παράθυρα. «Τους ψάχνω εδώ κι ένα χρόνο […] «Τον Ανεστίδη τον πήρα και τηλέφωνο», είπε. Οι αγρότες, πάντως, διαμηνύουν ότι στις 23 Γενάρη ξέρουν που θα τους βρουν..

Ο καιρός τα χάλασε και κάποιοι από τους πρόεδρους των μεγαλύτερων αγροτοσυνεταιριστικών ενώσεων της χώρας, δεν κατάφεραν να πάνε στο ραντεβού που είχαν με τον υπουργό για το «αύριο των συνεταιρισμών». Αναμφίβολα θα πρέπει να υπάρξει επαναληπτικός γύρος.

Κάτι πιο συγκεκριμένο, πέρα από το πότε θα ξεκινήσουν οι διαδικασίες αποζημιώσεων των χιονόπληκτων αγροτοκτηνοτρόφων, έχουν να ρωτήσουν οι τοπικοί βουλευτές των πληγέντων νομών. Γιατί πραγματικά αυτές οι ερωτήσεις… πίεσης και ενδιαφέροντος προς τον αρμόδιο υπουργό, ειδικά όταν κάποια καιρικά φαινόμενα είναι σε εξέλιξη, φαίνεται πλέον ότι γίνονται από κεκτημένη ταχύτητα και για λόγους βουλευτικού καθήκοντος. Αλήθεια, έφτασε κανένα γράμμα στους τοπικούς άρχοντες γιατί οι κτηνοτρόφοι διαμαρτύρονταν ότι πολλοί Δήμοι δεν έστειλαν ούτε ένα μηχάνημα για να ανοίξουν οι δρόμοι τόσο στα χωριά τους όσο και προς τα ποιμνιοστάσια.

Ας πάμε τώρα σε κάτι πιο ανάλαφρο. Σιγά μην αφήσει το rising star για να πάει στη ΝΔ, ο Αντώνης. Πήγε τις προάλλες να δει τον Κυριάκο και …φούντωσαν τα σενάρια για εκλογική συνεργασία. Ο λαοπρόβλητος καλλιτέχνης πάντως δεν αρνήθηκε ότι θα βάλει ένα χεράκι, όχι όμως ότι θα μπει σε κάποια εκλογική λίστα. Προσεχώς, λέει ο πρόεδρος της ΝΔ θα έχει κι άλλες συναντήσεις με καλλιτέχνες. Σάκηηη!!!

o Γύλος

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία