BACK TO
TOP
Τρύπια Βάρκα

Και στο τέλος μηδέν στο πηλίκο

Αδιανόητο για τον υπουργό της πλατείας που φέτος οι αγρότες βγήκαν στους δρόµους, µετά από τέτοιο νοικοκύρεµα στις επιδοτήσεις, την ασφαλιστική-φορολογική µεταρρύθµιση και έναν δεκάλογο παρεµβάσεων, που µπροστά έχουν το θα… Κατά τον ίδιο, το 2016 θα είναι έτος αναφοράς για την κατάκτηση του αφορολόγητου. Για τον… ακατάσχετο;

Τρύπια βάρκα 356

7
0

Σηµειωτέον ο Μπούτας το θέλε στις 12.000 ευρώ και ο Τόµσεν επιµένει να το ρίξει στις 6.000 ευρώ. Όσο για την εθνική σύνταξη (από το 2036), µέχρι τότε ποιος ζεις ποιος πεθαίνει που λέει κι ο Ζουράρις! 

Πέρσι αυτοί που εκπροσώπησαν τους αγρότες στις κινητοποιήσεις, πήγαν στις διαπραγµατεύσεις µε τη κυβέρνηση, τους είπαν ότι θα πάρουν κάτι και τελικά δεν πήραν τίποτα, λέει ο πάλαι ποτέ ισχυρός των µπλόκων και της ΕΑΣ Λάρισας, Θανάσης Κοκκινούλης. Σε µια άκρως ενδιαφέρουσα συνέντευξη του σε τοπικό διαδικτυακό µέσο, υποστηρίζει ότι οι ίδιοι ηγήτορες καλλιέργησαν προσδοκίες πάνω σε ψηφισθέντα µέτρα, και στο τέλος µηδέν στο πηλίκο.       

Πάντως τα πήγαινε έλα στην Αθήνα, δεν έβγαλαν τίποτα. Και καλά ο στρατηγός Βαγγέλης, µέχρι το συλλαλητήριο ήθελε να το φτάσει φέτος. Οι Μακεδόνες, που θέλαν και επιτηρητή τον Τσίπρα, ούτε τον Κυριάκο δεν κατάφεραν να δουν.  Έδωσαν µάλιστα πάτηµα και στον αντιπρόεδρο που το τερµάτισε, λέγοντας ότι στο ραντεβού του µε τους αγρότες, αυτοί ήταν συνεχώς στα τηλέφωνα για να πάρουν γραµµή. Από ποιόν; 

Με τη CETA, λέει δεν πλήττεται η Φέτα αφού πρόκειται για προϊόν ΠΟΠ που προστατεύεται. Ο Καναδάς θα µπορεί όµως να παράγει… φέτα όχι όµως και να την εξάγει. Το θέµα είναι όπως λέει και ο γενικός Κασίµης ότι εκκρεµεί η απάντηση της Επιτροπής σε επιστολή του, σχετικά µε την οµοιόµορφη εφαρµογή της ενωσιακής νοµοθεσίας για τα προϊόντα που επισηµαίνονται χωρίς να δικαιούνται την ονοµασία «φέτα» και τα οποία παράγονται εντός της Ευρωπαϊκής Ένωσης και διακινούνται κυρίως σε αγορές Τρίτων Χωρών. Τουτέστιν, οι άλλοι θα µπορούν... Ο υπουργός Βαγγέλης, πάντως πανηγυρίζει.

Βρε αυτοί οι αθεόφοβοι της ∆ΕΗ, από τον πρόεδρο Βάκη, βρήκαν να κόψουν το ρεύµα. «Μετά από µεγάλη φασαρία και δυο µέρες ταλαιπωρία η ∆ΕΗ πριν λίγο µου επανασύνδεσε το ρεύµα.... Κάθοµαι και διερωτώµαι αν κάποιος δια πράξει το χειρότερο έγκληµα και καταδικαστεί στην σκληρότερη φυλακή του κόσµου (Αλκαζάρ Γκουαντάναµο κλπ) υπάρχει νόµος να στερήσει το ηλεκτρικό;», σχολίασε στο fb.

Ο γύλος

 

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία