BACK TO
TOP
Τρύπια Βάρκα

Κάποιοι γραφικοί, κάποιοι στο απυρόβλητο...

Σαν τα πουκάμισα, φωνάζει ο Λάκωνας πρόεδρος των βιοκαλλιεργητών ότι αλλάζουν τους κωδικούς με τους απορριπτόμενους από τις πληρωμές. Μάλιστα, διερωτάται με βάση απάντηση που του έχει σταλεί από τους αρμοδίους τι είναι αυτό που τους δίνει τόσο μεγάλη σιγουριά ώστε να προαναγγέλλουν γράφοντας «στην επόμενη αξιολόγηση πληρωμής θα έχουν αποκατασταθεί τα προβλήματα για τα οποία θα χρησιμοποιηθεί νεότερος διασταυρωτικός και θα υπάρξει διαφοροποίηση του ευρήματος;».

Τρύπια βάρκα 356

7
0

Και στη νέα του επιστολή, επιμένει να μιλά για ένα σαθρό μηχανογραφικό σύστημα με τεράστια προβλήματα και λάθη. «Δεκάδες οι διαμαρτυρίες και τα έγγραφα από φορείς και υπηρεσίες! Δηλαδή όλοι αυτοί είναι οι τρελοί και οι γραφικοί και εσείς είστε στο απυρόβλητο;», ρωτάει...

«Όλοι εμείς οι παροικούντες εν Ιερουσαλήμ βλέπουμε καθημερινά κοπάδια να πουλιούνται, όλοι πουλάνε κανείς δεν αγοράζει, μαθαίνω πως πολλά από τα κοπάδια που δεν μπορούν να πουληθούν καταλήγουν σε άμεση σφαγή.... Ρωτάω όλοι αυτοί που το παίζουν γαλακτοβιομήχανοι και τώρα σαν γάτες τρίβουν τα μουστάκια τους που κλέβουν τον ιδρώτα των κτηνοτρόφων αγοράζοντας κάτω του κόστους, έχουν σκεφθεί έστω λίγο τι συνέπειες θα έχουν οι γύφτικες και αντιεπαγγελματικές πρακτικές ενός καρτέλ ηλιθίων;», διερωτάται ο πρόεδρος Βάκης, περιγράφοντας την κατάσταση στην κτηνοτροφία.

Και συνεχίζει «σε λίγο τα κοπάδια της χώρας θα μειωθούν δραματικά, μαζί με τα κοπάδια θα χάνονται φυσικά και πολλοί μικροί τυροκόμοι που βλακωδώς έπαιξαν το παιχνίδι του καρτέλ. [...] Σε λίγο 1-2 γαλακτοβιομηχανίες θα ελέγχουν την αγορά του ελληνικού γάλακτος και οι υπόλοιποι δήθεν γαλακτοβιομήχανοι θα γίνουν υπάλληλοι των πoλυεθνικών. To σίγουρο είναι πως χαμένοι αυτού του παιχνιδιού θα είναι η Ελλάδα, η φέτα, οι Έλληνες τυροκόμοι και οι κτηνοτρόφοι».

Κι ο Μάξιμος (έδωσα τη μάχη στο γάλα), σχετικά με την υπόθεση Φέτα-ελληνοποιήσεις, με αφορμή απάντηση του υπουργού της πλατείας, αναφέρει ότι η δυνατότητα απαγόρευσης παραγωγής φέτας ΠΟΠ σε όσους εισάγουν πρόβειο γάλα, είναι υπόθεση προς εξέταση της Διεπαγγελματικής, που σημειωτέων καταστατικά δεν υπάρχει ακόμη. «Ως εκ τούτου, η κατηφόρα στην τιμή του γάλακτος θα συνεχίζεται με τις αθρόες εισαγωγές γάλακτος που θα μεγιστοποιούν τα κέρδη συγκεκριμένων συμφερόντων και θα οδηγούν στην απόγνωση τους κτηνοτρόφους», αναφέρει ο γαλάζιος βουλευτής. Ο ίδιος καταπιάνεται και με τις προσλήψεις κτηνιάτρων που γίνονται με το σταγονόμετρο!

Ο γύλος

 

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία