BACK TO
TOP
Τρύπια Βάρκα

Γαλακτοφέτες η απόφαση για τους ελέγχους

Αυτά είναι. Fast and furious οι ελεγκτικές αρχές της Βάθη - που να πάρουν και το νέο αυτοκινητικό στόλο (leasing) - οι οποίες µπλόκαραν την εισαγωγή 15 φορτίων ρυζιού προέλευσης τρίτων χωρών, που έφεραν υπολείµµατα φυτοπροστατευτικών πάνω από τα ανώτατα επιτρεπτά όρια (MRLs) στην Ε.Ε. Τα αποτελέσµατα των ελέγχων, αναφέρει, η «σεµνή» ανακοίνωση του υπουργείου της πλατείας είναι όχι για να «τροµοκρατήσουν το καταναλωτικό κοινό, αλλά για την ολοκληρωµένη ενηµέρωσή του»...

trupia_barka1

0
0

Αλήθεια, για την πολυθρύλητη υπουργική απόφαση για τους ελέγχους στο γάλα που αποκάλυψε η Αgrenda, τι περιµένουν και έχουν ερµητικά τα στόµατα και δεν την βγάζουν στη διαβούλευση; Φοβούνται µη πάθουν κανένα κακό, όπως µε την εξισωτική και εκεί οι κτηνοτρόφοι δεν θα δείξουν έλεος.                            

«∆υστυχώς, οι ροδακινοπαραγωγοί γίνονται για ακόµη µια φορά στο ίδιο έργο θεατές. Φαίνεται ότι και ο νέος Υπουργός «ζήλωσεν την δόξαν» του προκατόχου του. Και ενώ µε την ανάληψη των καθηκόντων του είχε δηλώσει εµφαντικά ότι «τα προβλήµατα είναι γνωστά, δεν είναι ώρα για καταγραφή, αλλά για λύσεις», επιλέγει να βαδίσει στο δρόµο που χάραξε ο κύριος Αποστόλου! ∆ηλαδή, αντί για λύσεις… συσκέψεις επί συσκέψεων!», λέει ο βουλευτής Καρασµάνης επαναφέροντας το θέµα των αποζηµιώσεων για τις ζηµιές του Ιουνίου του 2017 και του εµπάργκο.                                 

Συστήνει δε, να ακολουθήσει τα 17...βήµατα που έγιναν επί των ηµερών του στη Βάθη και καταγράφονται σε 17 ∆ελτία Τύπου, τα οποία δεν έλαβε υπόψη του ο Βαγγέλης στέλνοντας το φάκελο... ταχυδροµικώς, ατεκµηρίωτο, µε φυσικό επακόλουθο την απόρριψή του από την Κοµισιόν.                                   

Εγκρίνει λέει ο Σταύρος µε 545.000 ευρώ την επιχορήγηση της Εταιρείας Αξιοποίησης Αγροτικής Γης Α.Ε για την κάλυψη των δαπανών εκκαθάρισης των υποχρεώσεών της. Ακριβή και στην εκκαθάρισή της!                             

Η ιστορία µε την ΑΓΡΟΓΗ ΑΕ ξεκίνησε το 1998, όταν η κυβέρνηση του ΠαΣοΚ αποφάσισε να την ιδρύσει ώστε να συµβάλει στη βελτίωση της παραγωγικότητας και της ανταγωνιστικότητας της αγροτικής οικονοµίας. Όµως ούτε καν..., αφού έκτοτε λειτούργησε ως «µαγαζί» για ρουσφετολογικές προσλήψεις...µέχρι το 2010, οπότε και είχε ξεκινήσει η προσπάθεια συγχωνεύσεων – καταργήσεων οργανισµών του δηµοσίου. Η κατάργησή της πάντως, βούτυρο στο ψωµί της µηχανοπαρέας...

O Γύλος

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία