BACK TO
TOP
Τεχνολογία

Την κατασκευάστρια παρελκόμενων K-Line AG εξαγόρασε o Όμιλος CNH

Η εταιρεία K-Line Ag κατέχει ηγετική θέση στον κλάδο του γεωργικού εξοπλισμού στην Αυστραλία με τα περισσότετα από τα προϊόντα της να είναι σχεδιασμένα για τις ειδικά σκληρότερες εδαφολογικές συνθήκες.

K-Line_5

Βασίλης Σοφός

11
0

Την κομβικού χαρακτήρα εξαγορά της αυστραλιανής εταιρείας K-Line AG ανακοινώνει ο Όμιλος CNH, τα ηγετικά στελέχη του οποίου σπεύδουν να επεκτείνουν το χαρτοφυλάκιο των προσφερόμενων καλλιεργητικών παρελκόμενων στο εγγύς μέλλον.

Όπως αναφέρεται σε σχετικό δελτίο Τύπου, με αυτή την εξαγορά το μοντέλο Speedtiller της K-Line Ag, που διαμορφώνει μια πολύ καλή σποροκλίνη χωρίς αγρονομικούς συμβιβασμούς, αποτελεί ιδανική προσθήκη στο υπάρχον χαρτοφυλάκιο του Ομίλου CNH.

Και ενώ η συμπύκνωση του εδάφους εξακολουθεί να αποτελεί βασικό λόγο για την απώλεια της απόδοσης, η Case IH τονίζει επ'αυτού την επιφανειακή συμπύκνωση και την επίπεδη επιφάνεια της σποροκλίνης ως παράγοντες που, αν προσεχτούν, θα οδηγήσουν στην ακρίβεια της τοποθέτησης των σπόρων, στην ανάπτυξη των πρώτων ριζών και, τελικά, στην υψηλή παραγωγικότητα.

Όπως υπογραμμίζουν στελέχη του Ομίλου CNH, η σπαρτική Speedtiller της K-Line AG είναι το μοναδικό μηχάνημα με δίσκο υψηλής ταχύτητας σχεδιασμένο για να προσαρμόζεται σε ρηχά και βαθιά εδάφη, αφήνοντας ένα ομοιόμορφο φινίρισμα στο τέλος.

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία