BACK TO
TOP
Τεχνολογία

Το εργοστάσιο της CNH στο Βέλγιο αποκλειστική μονάδα παραγωγής των θεριζοαλωνιστικών CR Revelation

Το εργοστάσιο παραγωγής του Ομίλου CNH Industrial στο Ζέντελγκεμ του Βελγίου σύντομα θα είναι το μοναδικό σημείο στον κόσμο όπου θα κατασκευάζονται οι ναυαρχίδες θεριζοαλωνιστικές New Holland της Σειράς CR Revelation.

CR10_90_Revelation_Tier4B_17_189

Βασίλης Σοφός

159
0

«Μετακόμιση τώρα» θέλει ο CEO του ομίλου CNH Industrial, Hubertus Mühlhauser, ανακοινώνοντας πρόσφατα ότι η κατασκευή των ναυαρχίδων CR Revelation θα γίνεται στο εξής στην γραμμή παραγωγής στο Βέλγιο.

Μέρος της συγκεκριμένης στρατηγικής της εταιρείας είναι η βελτιστοποίηση και απλούστευση των διαδικασιών παραγωγής, χωρίς ωστόσο να δίνονται περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το δυναμικό παραγωγής του εργοστασίου ή με τους υπαλλήλους που θα απσχολούνται εκεί.

Η βελγική μονάδα που σήμερα απασχολεί περίπου 2300 υπαλλήλους, κατασκευάζει τις θεριζοαλωνιστικές CX, τις αυτοκινούμενες ενσιρωτικές FR και τις χορτοδετικές μηχανές BigBaler.

Σύμφωνα με την εταιρεία, οι περιστροφικές θεριζοαλωνιστικές θα συνεχίσουν να κατασκευάζοναι στο εργοστάσιο της Νεμπράσκα της Βόρειας Αμερικής ενώ ο χώρος που θα εκκενωθεί από την «μετακόμιση» των μεγάλων CR Revelation θα αξιοποιηθεί για εργασίες συγκόλλησης μερών των εκεί θεριζοαλωνιστικών και άλλων μηχανημάτων.

Οι μικρότερες CR θα συνεχίσουν να κατασκευάζοναι στο εργοστάσιο του Ομίλου CNH στην περιοχή Σοροκάμπα, στην πολιτεία του Σάο Πάολο της Βραζιλίας.

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία