BACK TO
TOP
Τεχνολογία

Το δίκτυο 5G της Cubic Telecom φέρνει στα τρακτέρ του o Όμιλος CNH

Η συνεργασία CNH-Cubic θα αποδώσει καρπούς σε παγκόσμιο επίπεδο καθώς δίνει την ευκαιρία σε όλους τους χειριστές να αξιοποιήσουν τα υψηλής ταχύτητας δίκτυα της Cubic, για τα μηχανήματά τους.

558995_v4

Βασίλης Σοφός

22
0

Η αξιοποίηση της πλατφόρμας συνδεσιμότητας PACE της Cubic Telecom για τα μηχανήματα του Ομίλου CNH (Case IH, New Holland και STEYR επιτρέπει τη σύνδεση σε LTE και 5G δίκτυο, έτσι ώστε οι χρήστες των μηχανημάτων να μπορούν να συλλέγουν και να διαχειρίζονται απομακρυσμένα τα δεδομένα τους σχετικά με το έδαφος και τα μηχανήματά τους, με στόχο την μεγιστοποίηση της παραγωγικότητας και της απόδοσης των καλλιεργειών τους.

Τα μηχανήματα που κυκλοφορούν από το 2020 και μετά σε Ευρώπη, Βραζιλία, Βόρεια Αμερική και Ασία θα έχουν τη δυνατότητα να συνδέονται ασύρματα στα δίκτυα της Cubic, με τους χρήστες να λαμβάνουν βέβαια τα αντίστοιχα οφέλη.

Με χιλιάδες μηχανήματα της εταιρείας να συνδέονται μέσα στο 2020, η συνεργασία αυτή φέρνει την Cubic κυριολεκτικά στο χωράφι και σηματοδοτεί την πρώτη της εμφάνιση στον κλάδο της αγροτικής τεχνολογίας.

Αργότερα μέσα στο έτος, η Cubic Telecom θα επεκτείνει μάλιστα την παροχή λύσεων συνδεσιμότητας και σε άλλες μπράντες του Ομίλου CNH Industrial, καλύπτοντας τόσο τα εμπορικά οχήματα IVECO όσο και τα μηχανήματα Case-New Holland του κατασκευαστικού κλάδου.

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία