BACK TO
TOP
Τεχνολογία

Η John Deere λανσάρει το νέο 6120EH σχεδιασμένο για την προστασία των καλλιεργειών

Η υψηλή απόσταση από το έδαφος και η προσαμοσμένη για αργή και σταθερή κίνηση μετάδοση είναι τα ξεχωριστά χαρακτηριστικά που φέρει το νέο τρακτέρ 6120EH της John Deere για τους παραγωγούς υψηλής αξίας καλλιεργειών.

Screenshot_2021-08-09_at_10_02_36_AM

Βασίλης Σοφός

74
0

Προστασία των καλλιεργειών για την μέγιστη απόδοση μέσω της μεγάλης απόστασης από το έδαφος αλλά και ιδανική συνεργασία με το προσωπικό συγκομιδής με τη βοήθεια της ειδικής ρύθμισης της μετάδοσης προσφέρει το νέο 6120EH που λανσάρει η John Deere για τους παραγωγούς υψηλής αξίας καλλιεργειών.

Όπως τονίζει η κατασκευάστρια, το συγκεκριμένο τρακτέρ έρχεται να ανταποκριθεί στις ανάγκες των παραγωγών για απόλυτη προσαρμογή στο πεδίο τρακτέρ-προσωπικού, ώστε να εξασφαλίζεται η εξίσου καλή αποδοτικότητα της παραγωγής.



«Η παραγωγή καλλιεργειών υψηλής αξίας απαιτεί την ικανότητα από το τρακτέρ να έλκει εργαλεία και να πραγματοποιεί εργασίες συγκομιδής σε σειρές διαφορετικού πλάτους χωρίς να καταστρέφεται η καλλιέργεια», δήλωσε ο Dennis Ogle, διευθυντής μάρκετινγκ της John Deere. Για αυτό το λόγο, το 6120EH παρέχει έως και 30 ίντσες απόσταση από το έδαφος για να αποφεύγονται οι ζημιές στο φυτό ή στις ρίζες κατά τη διάρκεια εφαρμογών όπως άροση, ψεκασμός, μεταφύτευση και συγκομιδή.

Επιπλέον, οι εξειδικευμένες εργασίες σε λαχανικά και φρούτα απαιτούν εξαιρετικά αργές ταχύτητες κίνηση του τρακτέρ που τα συμβατικά συστήματα μετάδοσης ενδέχεται να μην είναι σε θέση να επιτύχουν, με το 6120EH να είναι ειδικά ανεπτυγμένο για την κίνηση αυτή. Το μέγιστο διάκενο μεταξύ του άξονα μπορεί να φτάσει τις 33 ίντσες ενώ η απόσταση του βαδίσματος διαμορφώνονται σε 72, 76, 80 ή 84 ίντσες.



Όσο για τη μετάδοση, αυτή μπορεί να κινήσει το τρακτέρ με 0,22 χλμ./ώρα στις ονομαστικέ στροφές κινητήρα. Για τον φωτισμό η εταιρεία παρέχει ένα πακέτο led που καθιστά εύκολη την εργασία σε όλες τις συνθήκες αλλά παράλληλα το τρακτέρ μπορεί να εξοπλιστεί και με τα σύγχρονα συστήματα της John Deere, όπως είναι το AutoTrac. Τα τερματικά που μπορούν να προστεθούν είναι τα Universal 300, 4240, ενώ ο δέκτης StarFire 6000 βοηθάει στην ακρίβεια καθοδήγησης.

«Το κόστος εισροών για τις καλλιέργειες υψηλής αξίας συνεχίζει να αυξάνεται κάθε χρόνο», δήλωσε ο διευθυντής μάρκετινγκ της John Deere. «Το 6120EH, με την ψηλή απόσταση από το έδαφος, βοηθά στην προστασία των καλλιεργειών και μεγιστοποιεί την παραγωγή και την ποιότητα σε κάθε στρέμμα, ενώ παράλληλα βελτιώνει την αποδοτικότητα της συγκομιδής», δηλώνει ο ίδιος.

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία