BACK TO
TOP
Τεχνολογία

Πωλήσεις με αύξηση 29% κατέγραψε η John Deere μέχρι την 1η Αυγούστου

H John Deere ανακοινώνει καθαρά έσοδα 1,427 δισεκατομμύρια ευρώ για το τρίτο τρίμηνο που έληξε την 1η Αυγούστου 2021.

67adcb52-7a9c-486a-9b66-71cf733040ee-Deere12

34
0

Για τους πρώτους εννέα μήνες του οικονομικού έτους 2021, τα καθαρά έσοδα που αποδίδονται στην John Deere ήταν 4 δισεκατομμύρια ευρώ, που σηματοδοτεί μια μεγάλη αύξηση σε σύγκριση με τα 1,707 δισεκατομμύρια ευρώ για την ίδια περίοδο πέρυσι. Οι καθαρές πωλήσεις και τα έσοδα παγκοσμίως αυξήθηκαν 29%, στα 9,848 δισεκατομμύρια ευρώ, για το τρίτο τρίμηνο του 2021, και αυξήθηκαν κατά 27%, στα 8 δισεκατομμύρια ευρώ, για τους εννέα μήνες.

Αναλυτικότερα, οι καθαρές πωλήσεις εξοπλισμού ήταν 10,413 δισεκατομμύρια 8,918 δισεκατομμύρια ευρώ για το τρίμηνο και 25,233 δισεκατομμύρια ευρώ για εννέα μήνες, έναντι 6,731 δισεκατομμύρια ευρώ και 19,367 δισεκατομμύριων ευρώ για τις ίδιες περιόδους πέρυσι, αντίστοιχα.

«Τα ισχυρά μας αποτελέσματα, βασισμένα σε όλες σχεδόν τις κατηγορίες προϊόντων, είναι μια απόδειξη των εξαιρετικών προσπαθειών των εργαζομένων και των εμπόρων μας να διατηρήσουν τα εργοστάσιά μας σε λειτουργία και να εξυπηρετούνται οι πελάτες ενώ υπομένουν σημαντικές πιέσεις στην αλυσίδα εφοδιασμού», δήλωσε ο John C. May, πρόεδρος και CEO (Διευθύνων σύμβουλος) John Deere.

«Κάναμε επίσης στρατηγικές επενδύσεις το τρίμηνο σύμφωνα με την έξυπνη βιομηχανική στρατηγική μας. Αυτές θα προωθήσουν τις προσπάθειές μας να βοηθήσουμε τους πελάτες μας να επιτύχουν βελτιωμένη κερδοφορία, παραγωγικότητα και βιωσιμότητα μέσω της αποτελεσματικής χρήσης της τεχνολογίας», σημειώνει ο ίδιος. Τα καθαρά έσοδα που αποδίδονται στην Deere & Company για το οικονομικό έτος 2021 προβλέπεται να κυμαίνονται από 4,8 δισεκατομμύρια ευρώ έως 5 δισεκατομμύρια ευρώ, με την εταιρεία να εναποθέτει ελπίδες κυρίως στη ζήτηση για αγροτικό και κατασκευαστικό εξοπλισμό.

«Είμαστε, ταυτόχρονα, ενθουσιασμένοι από την αυξανόμενη συνεργασία με την ψηφιακή μας πλατφόρμα, το John Deere Operations Center, καθώς και τη συνεχή υιοθέτηση τεχνολογιών ακριβείας, οι οποίες ξεκλειδώνουν μεγαλύτερη αξία για τους πελάτες μας», ανέφερε ο John C. May.

Φωτογραφία: ZACH BOYDEN-HOLMES/THE REGISTER

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία