BACK TO
TOP
Τεχνολογία

Με τα νέα 7601 Super και 8601 Super στην γκάμα των συρόμενων ψεκαστικών UX η Amazone

Η Amazone επεκτείνει την οικογένεια ψεκαστικών UX με την προσθήκη των μοντέλων UX 7601 Super και UX 8601 Super, μηχανήματα με πραγματική χωρητικότητα 8000 και 9000 λίτρα αντίστοιχα.

UX7601_Deutz_d0_kw_P5101996_Titel-Compo_d1_210805

Βασίλης Σοφός

23
0

Με πλάτη εργασίας έως 42 μέτρα και χωρητικότητα έως 9000 λίτρα έρχονται να τοποθετηθούν στην γκάμα των συρόμενων ψεκαστικών της Amazone, UX, τα νέα μοντέλα 7601 Super και UX 8601 Super. Η Amazone τονίζει για τα μηχανήματα αυτά την ευελιξία αλλά και την σταθερότητα που αυτά διαθέτουν, αφού έρχονται με νέο πλαίσιο. Ουσιαστικά πρόκειται για δύο μοντέλα που κλείνουν το κενό μεταξύ των ψεκαστικών των 6200 λίτρων και του μεγάλου μοντέλλου των 11.200 λίτρων.

Συνεχές πλαίσιο

Το πρόσφατα αναπτυγμένο πλαίσιο των UX 7601 Super και UX 8601 Super πάει ως συνεχής μονάδα από τον άξονα κατευθείαν στο τυπικό χαμηλότερο σύνδεσμο, το οποίο μειώνει το νεκρό βάρος. Λόγω του μπροστινού κεκλιμένου σχήματος πλαισίου, η επιτρεπόμενη στήριξη και τα φορτία αξόνων αξιοποιούνται με τον καλύτερο τρόπο, λέει η εταιρεία ενώ, με μια προαιρετική επένδυση κάτω από το σώμα, οι ψηλές και ευαίσθητες καλλιέργειες προστατεύονται.



Την ίδια στιγμή, το στενό σχήμα της δεξαμενής με τις δεξαμενές νερού έκπλυσης προσαρτημένες στην αριστερή και δεξιά πλευρά του πλαισίου, συμβάλλουν στην ασφαλή συμπεριφορά οδήγησης, ειδικά όταν η δεξαμενή είναι εν μέρει γεμάτη. Το δοχείο είναι κατασκευασμένο από πολυαιθυλένιο.

Έως 42 μέτρα πλάτος εργασίας

Οι βραχίονες Super-L3 με πλάτος εργασίας 39, 40 ή 42 μέτρα διατίθενται για τα δύο νέα UX. Τα σημεία αναδίπλωσης είναι 12, 24 και 33 μέτρα. Είναι επίσης δυνατή μια μονόπλευρη αναδίπλωση μέχρι το εσωτερικό μέρος της μπούμας για να παρακάμπτονται τα εμπόδια. Επιπλέον, οι νέες παραλλαγές βραχίονα Super-L3 είναι εξοπλισμένες από τον βασικό εξοπλισμό με το ενεργό σύστημα καθοδήγησης ContourControl και την ενεργή απόσβεση κραδασμών SwingStop.

Γρήγορος καθαρισμός

Δύο εμβολοφόρες αντλίες με 250 λίτρα ανά λεπτό (αντλία ψεκασμού) και 350 λίτρα (αντλία αναδευτήρα) ανά λεπτό εξασφαλίζουν την ανάδευση, όπως λέγεται. Οι αντλίες διαεμβόλου είναι αυτοεκπληρώσεις. Αυτό παρέχει επίσης μια βάση για γρήγορο καθαρισμό, ανέφερε.

Η νέα γενιά αντλιών έχει επίσης μεγαλύτερης διαμέτρου έμβολα, κάτι που αυξάνει τη διάρκεια ζωής. Η αντλία ψεκασμού και η αντλία αναδευτήρα μπορούν να κινούνται είτε μέσω ενός άξονα καρδανίου είτε υδραυλικά. Η μονάδα υδραυλικής αντλίας που είναι ενσωματωμένη στα χειριστήρια ISOBUS ρυθμίζει πλήρως την απαιτούμενη ταχύτητα της αντλίας ανάλογα με την κατάσταση λειτουργίας.

Κέντρο ρύθμισης στην αριστερή πλευρά του οχήματος

Το κέντρο ρύθμισης SmartCenter με τον πίνακα ελέγχου είναι κρυμμένο κάτω από το κάλυμμα στην αριστερή πλευρά του οχήματος. Σύμφωνα με την εταιρεία, το SmartCenter προσφέρει το πακέτο άνεσης με το τερματικό Twin Terminal 3.0, με την αυτόματη στάση πλήρωσης για αναρρόφηση και πλήρωση πίεσης, τον δυναμικό έλεγχο ανάδευσης και τα προγράμματα εξ αποστάσεως καθαρισμού να εκτελούνται εύκολα.

Τέλος, να σημειωθεό ότι για πολύ μεγάλα πλάτη εργασίας και υψηλές ταχύτητες εργασίας, τα UX 7601 Super και UX 8601 Super μπορούν να εξοπλιστούν με το προαιρετικό σύστημα HighFlow+. Η τεχνολογία αυτή επιτρέπει τη χρήση και των δύο αντλιών για τη λειτουργία ψεκασμού.

Πηγή: agrartechnikonline.de

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία