BACK TO
TOP
Τεχνολογία

Ευέλικτος ο συνδυασμός χορτοδεσίας-τυλίγματος VBP 7100 από την Kuhn

«Αφιερωμένη» στους εργολάβους και τους επαγγελματίες αγρότες, η νέα μονάδα είναι ευέλικτη αλλά και παντοδύναμη, καταφέρνοντας σε λίγο χρόνο φτιάξει δεμάτια με διάμετρο από 80 έως και 160 εκατοστά.

5-6

Βασίλης Σοφός

153
0

Χορτοδετικό βαρέος τύπου που προσφέρει σταθερά υψηλή απόδοση σε όλες τις συνθήκες καλλιέργειας, χαρακτηρίζει η Kuhn το VBP 7100, το οποίο δύναται να παράγει με ευελιξία μεγάλα, πυκνά δεμάτια άχυρου, κοντά δεμάτια ενσίρωσης με υψηλή περιεκτικότητα σε υγρασία. Η σειρά VBP 7100 αποτελείται από δύο μοντέλα: το VBP 7160 για μπάλες διαμέτρου 80 έως 160 εκ. και το VBP 7190 για μπάλες διαμέτρου 80 έως 185 εκ.



Σύμφωνα με την εταιρεία, τα δύο μοντέλα της σειράς VBP παράγουν καλοσχηματισμένα δεμάτια και σε αυτό έχει συμβάλει σημαντικά η τεχνολογία i-DENSE για βέλτιστη εκκίνηση και πίεση δεματιάσματος, που δίνει υψηλές πυκνότητες στο άχυρο.



Παράλληλα, το σύστημα εισαγωγής με 23 μαχαίρια επιτρέπει ένα ευρύ φάσμα μηκών κοπής, ενώ το προαιρετικό σύστημα δεσίματος φιλμ Kuhn TWIN με ρολό εξασφαλίζει μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα στις καλλιέργειες ενσίρωσης.




Κάθε στοιχείο της μονάδας έχει σχεδιαστεί με τέτοιο τρόπο που να εξασφαλίζει μέγιστη ικανότητα σε δύσκολες συνθήκες. Έτσι, τοποθετήθηκε ενσωματωμένος ρότορας 3 δακτύλων και ειδικά σχεδιασμένος κύλινδρος καλλιέργειας για απροβλημάτιστη πρόσληψη υλικού και ο θάλαμος χορτοδεσίας με βραχίονα διπλής τάσης εγγυάται πάντα την εκκίνηση του δεματιού, το οποίο θα έχει υψηλή πυκνότητα και γρήγορη εκ νέου τάνυση, ενώ η μεταφορά γίνεται γρήγορα για την επίτευξη υψηλής παραγωγικότητας.

  • ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
  • Kuhn
Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία