BACK TO
TOP
Τεχνολογία

Η συλλογή σε μεγάλες εκτάσεις ο προορισμός του συλλεκτικού MRG Samasz

Το πρόσφατα αναπτυγμένο μηχάνημα MRG 2-900 έχει σχεδιαστεί για εργολάβους γεωργικών εκμεταλλεύσεων και μεγάλες γεωργικές εκμεταλλεύσεις.

19-2_2

Βασίλης Σοφός

167
0

Ένα αμιγώς επαγγελματικό μηχάνημα που διαθέτει έναν σχεδιασμό συλλογής με έκκεντρο για συλλογή οποιουδήποτε τύπου καλλιέργειας, ανεξάρτητα από το μήκος της είναι το MRG 2-900 της Samasz. Ο συνδυασμός της τεχνολογίας πικ απ με έκκεντρο μαζί με τους ιμάντες μεταφοράς καθιστά δυνατή την προσαρμογή των κυλίνδρων για τα επόμενα μηχανήματα συγκομιδής.



Η τεχνολογία συλλογής σε σχήμα έκκεντρου εξασφαλίζει καθαρή και αποτελεσματική συλλογή του υλικού και επιτρέπει την επίτευξη υψηλών ταχυτήτων λειτουργίας. Ο κύλινδρος συλλογής με μαξιλάρι εξασφαλίζει ομαλή ροή του υλικού και ρυθμιζόμενη θέση σε σχέση με τη συλλογή.



Το συλλεκτικό είναι εξοπλισμένο με πίνακα ελέγχου (οθόνη) 7 ιντσών. Ο χειρισμός όλων των λειτουργιών μπορεί να γίνει από την καμπίνα του τρακτέρ, ενώ η υδραυλική κίνηση για τους μεταφορείς και τους συλλέκτες ανακουφίζει το φορτίο των υδραυλικών του τρακτέρ.



Εξίσου σημαντικό στοιχείο εκείνο της υδροπνευματικής ανάρτησης, που μειώνει την πίεση του μηχανήματος στο έδαφος, ελεγχόμενη από το υδραυλικό σύστημα του μηχανήματος. Ο ιμάντας μεταφοράς επιτρέπει τη μεταφορά του κομμένου υλικού προς την κατεύθυνση που επιλέγει ο χειριστής, «μια ιδανική λύση για κάθε στόλο μηχανημάτων», τονίζει η εταιρεία. Ο κοτσαδόρος επιτρέπει ακτίνα στροφής 90° με σταθερή γωνία PTO μεταξύ μηχανήματος και τρακτέρ.

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία