BACK TO
TOP
Profi

Το πιο δυνατό τρακτέρ στην ιστορία της John Deere

Περιγράφεται ως η μεγαλύτερη επέκταση στο «πάνω ράφι» των 4κίνητων και ερπυστριοφόρων τρακτέρ στην ιστορία της John Deere, η σειρά 16 μοντέλων 9R/9RT, αποτελείται από 6 ερπυστριοφόρα και 10 μοντέλα τροχών, με τη ναυαρχίδα της σειράς 9620R Scraper Special να έχει ισχύ 620 ίππων.

Το πιο δυνατό τρακτέρ στην ιστορία της John Deere

3
0
Ανάλογα το μοντέλο, η ισχύς έρχεται από έναν από τους τρείς διαφορετικούς Stage IV κινητήρες – John Deere PowerTech PSS, 9 ή 13,5 λίτρων, ή έναν θηριώδη 15λιτρο Cummins QSX15

Όλα τα τρακτέρ περιλαμβάνουν νέα και βελτιωμένα e18 PowerShift κιβώτια ταχυτήτων τεχνολογίας Efficiency Manager, με επιπλέον αυτόματη λειτουργία που είναι σχεδιασμένη να αυξάνει την αποδοτικότητα των υγρών του κινητήρα και ως εκ τούτου την οικονομία. Η ροή των υδραυλικών έχει αυξηθεί, δίνοντας στα τρακτέρ αυτά αρκετή δύναμη ώστε ακόμα και τα πιο βαριά παρελκόμενα να τα σέρνουν με ευκολία.

Τα 9520R, 9570R και 9620R είναι διαθέσιμα με αναρτήσεις συστήματος HydraCushion, που βρίσκεται στον μπροστινό άξονα, με το σύστημα αυτό να επιβεβαιώνει πως η δύναμη μεταφέρεται στο έδαφος για ύψιστη πρόσφυση. Η καμπίνα CommandView III που είναι εξοπλισμένη παρέχει βελτιωμένη εργονομία λόγω του επανασχεδιασμένου CommandARM και του προαιρετικού Active Command Steering.

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία