BACK TO
TOP
Profi

Οι καθαρόαιμοι αγρότες

Με την αφρόκρεμα των αγροτών και των προσώπων που εκφράζουν την καλύτερη εκδοχή της γεωργίας και της επιχειρηματικότητας στη χώρα μας, πραγματοποίησε επίσημη συνάντηση στα γραφεία της Agrotech S.A στη Θεσσαλονίκη, ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της John Deere, Samuel R. Allen, με το κλίμα, το ηλιόλουστο αυτό απόγευμα της περασμένης Τρίτης 10 Οκτωβρίου, από εορταστικό να εξελίσσεται πολύ σύντομα σε οικογενειακό.

2
0

Η επίλεκτη αυτή ομάδα αγροτών αντιπροσώπευαν τους κύριους παραγωγικούς κλάδους της χώρας (βαμβάκι, καλαμπόκι, σιτάρι, ακτινίδια, ακρόδρυα κ.λπ) με τη συνάντηση να έχει στρατηγική σημασία για την «μαμά» John Deere που βολιδοσκόπησε τις ανάγκες τους σε μηχανήματα. Άλλωστε η Μεσογειακή Λεκάνη και ιδιαίτερα οι δεντροκαλλιέργειες που διεκδικούν στρέμματα από τις εκτατικές, είναι μία αγορά με μεγάλες προοπτικές για την premium αυτή φίρμα, όπως παραδέχτηκε ο πρόεδρος της John Deere, στην αποκλειστική του συνέντευξη στο Profi, που βρέθηκε εκεί για να καλύψει το γεγονός.

Παράλληλα, απ’ ότι φάνηκε υπάρχει μία μερίδα παραγωγών που δεν περιμένουν τα προγράμματα να επενδύσουν ειδικότερα όταν πιέζει η δουλειά, με το καλαμπόκι για παράδειγμα να πρέπει να μαζευτεί Παρασκευή και να ζητούν το νέο μηχάνημα την Πέμπτη. Αυτό είναι και το σημαντικότερο κομμάτι του πελατολογίου που κάθε εταιρεία στον κλάδο πρέπει να διεκδικήσει όπως φάνηκε από το κλίμα που επικρατούσε στην αντιπροσωπεία.

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία