BACK TO
TOP
Profi

Μεγιστοποίηση της παραγωγής από το τµήµα γεωργίας ακριβείας της Agrotech S.A.

Η Agrotech S.A. πρωτοπορεί και φέρνει την καινοτοµία στις καλλιέργειες µέσα από το Τµήµα Γεωργίας Ακριβείας. Στο κατάστηµά της βρίσκονται λιπασµατοδιανοµείς, σπαρτικές και ψεκαστικά ακριβείας. Επίσης διαθέτει αισθητήρες θεριζοαλωνιστικών µηχανών για τη δηµιουργία χαρτών παραγωγής, οθόνες και δέκτες DGPS.

MyJohnDeere_2

27
0

Το Τµήµα Γεωργίας Ακριβείας προχώρησε ένα βήµα µπροστά και έφερε τα προνόµια που έχει ο Αµερικανός και ο Ευρωπαίος παραγωγός για πρώτη φορά και στην Ελλάδα. Σήµερα ένας παραγωγός για να εφαρµόσει οποιαδήποτε υπηρεσία της Agrotech µε στόχο τη µείωση του κόστους καλλιέργειας και την αύξηση της παραγωγής, το µόνο που έχει να κάνει είναι µια επίσκεψη στο Τµήµα Γεωργίας Ακριβείας για να υποδείξει τις τοποθεσίες των αγροτεµαχίων του. Στη συνέχεια το τµήµα αναλαµβάνει την εύρεση δεδοµένων µέσα από χάρτες παραγωγής είτε δορυφορικές εικόνες και επίγειες µετρήσεις που σχετίζονται µε το έδαφος αλλά και την ανάπτυξη των φυτών διαχρονικά. Η Agrotech µπορεί να έχει πρόσβαση σε δορυφορικές εικόνες υψηλής ανάλυσης για κάθε αγροτεµάχιο σε οποιοδήποτε έτος. Οι δορυφόροι, οι χάρτες παραγωγής και η στοχευµένη δειγµατοληψία εδάφους στα σωστά σηµεία βοηθά τη λήψη των κατάλληλων αποφάσεων για την βελτίωση της καλλιέργειας. Υπάρχει η δυνατότητα αυτοµατοποιηµένης εφαρµογής των συµβουλών της εταιρείας µε τα συστήµατα που διαθέτει. Πλέον ο παραγωγός µπορεί εντελώς αυτόµατα και εύκολα να εφαρµόζει χάρτες ζωνών µεταβλητής βασικής λίπανσης, επιφανειακής λίπανσης, µεταβλητής πυκνότητας σποράς και µεταβλητού ψεκασµού. Σηµαντικό είναι ότι η Agrotech µπορεί να παρακολουθεί τις καλλιέργειας σε όλα τα στάδια ανάπτυξης και να επεµβαίνει µε χάρτες µεταβλητής επιφανειακής λίπανσης είτε ψεκασµού για τη βελτίωση των προβληµατικών σηµείων της καλλιέργειας.

Η Agrotech S.A. είναι η µοναδική εταιρεία που διαθέτει όλο το πακέτο γεωργίας ακριβείας από τα πιο απλά µέχρι τα πιο σύνθετα θέµατα που απασχολούν κάθε παραγωγό.

Διαβάστε περισσότερα στο Profi Νοεμβρίου, που κυκλοφορεί το Σάββατο 2 Νοεμβρίου αποκλειστικά με την Agrenda
Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία