BACK TO
TOP
Profi

Βαρίδια ζάντας για αλλαγές στο λεπτό από την ολλανδική Frans Pateer

Η εταιρεία βάζει τέλος στη χρονοβόρα διαδικασία της τοποθέτησης βαριδίων στη ζάντα των αγροτικών ελαστικών με έναν έξυπνο σύνδεσμο.

sel_52Oct-Dutch_2

Βασίλης Σοφός

95
0

Η προσθήκη και η αφαίρεση των βαριδιών στη ζάντα είναι μια χρονοβόρα εργασία λόγω των πολλών μπουλονιών. Πράγματι, μερικές φορές είναι ευκολότερο να μένουν στην αρχική θέση τους ακόμη και όταν δεν χρειάζονται. Αυτή η συνήθεια όμως μπορεί να αυξήσει την κατανάλωση καυσίμου έχοντας παράλληλα αρνητική επίδραση στο έδαφος. Σύμφωνα με την ολλανδική Frans Pateer και το σύστημα Quick-Attach το πρόβλημα αυτό μπορεί να ξεπεραστεί.

Ο συγκεκριμένος σύνδεσμος κλειδώνει τα ζύγια στη ζάντα χωρίς να χρειάζεται να γυρίσετε τα μπουλόνια. Ένας συμπαγής σωλήνας είναι τοποθετημένος στη ζάντα γύρω από τον άξονα, με τα ζύγια να ωθούνται πάνω σε αυτό το σωλήνα. Το κλείδωμα γίνεται με ένα απλό μηχανισμό δύο μανδάλων που είναι τοποθετημένα μέσα στο σωλήνα. Όταν τα βαρίδια βρίσκονται στο σωλήνα, τα δύο μάνδαλα στρέφονται προς τα έξω και τοποθετείται ένας άξονας ανάμεσά τους. Ο άξονας πιέζει τα βαρίδια και αυτά ασφαλίζουν στη ζάντα.

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία