BACK TO
TOP
Profi

Φιλικές προς τον χρήστη, προσεκτικές με τα δεμάτια οι Fendt Rotana 130 F και 130 F Xtra

Οι Rotana 130 f και 130 F Xtra είναι οι δύο νέες χορτοδετικές μηχανές σταθερού θαλάμου της Fendt, καλοσχεδιασμένες μέχρι την τελευταία λεπτομέρεια και κατασκευασμένες να προσφέρουν μια πλήρη γκάμα επιλογών εξοπλισμού και φιλική προν τον χρήστη λειτουργία.

5b62f44d348f4702c06b6928_1538032655_web_en

22
0

Η υψηλότερη δυνατή παραγωγικότητα ξεκινά με το σύστημα συλλογής χορτονομής. Στις χορτοδετικές μηχανές κυλινδριλών δεματιών της Fendt αυτό εξασφαλίζεται από τον υψηλής απόδοσης συλλέκτη χωρίς αυλάκι έκκεντρου, που έχει πλάτος 2,25 μέτρων.

Η ειδική γεωμετρία των επιμέρους ελασμάτων και η ιδανική γωνία τον πολύ μακριών δοντιών έχουν εξαλείψει τις δυσκολίες στον έλεγχο των αυλακιών των έκκεντρων. Κατά συνέπεια, ο συλλέκτης περιλαμβάνει λιγότερα κινούμενα μέρη και φθειρόμενα εξαρτήματα, λειτουργεί ομαλότερα και συντηρείται εύκολότερα.

Στα τρία μοντέλα χορτοδετικών μηχανών κυλινδρικών δεματιών της Fendt χρησιμοποιούνται τέσσερις διαφορετικοί ρότορες, γεγονός που εξασφαλίζει την καταλληλότητα του συστήματος για την εκάστοτε εφαρμογή. Η ταχύτητα του ρότορα είναι 134 στροφές ανά λεπτό. Η διάταξη σε σχήμα V των ακίδων μεταφοράς εξασφαλίζει το ομοιόμορφο γέμισμα του θαλάμου δεματιών. Ανάλογα με το μοντέλο, οι πρέσσες διαθέτουν είτε σταθερά εγκατεστημένη πλατφόρμα είτε πλατφόρμα Hydroflex.

Οι εμφράξεις κατά τη τροφοδοσία αποτελούν ουσιαστικά παρελθόν, ακόμη και υπό τις πιο δύσκολες συνθήκες. Όσο ο όγκος του υλικού αυξάνεται, η ευφυής πλατφόρμα κοπής που διαθέτουν οι χορτοδετικές μηχανές κυλινδρικών δεματιών της Fendt κινείται ελεύθερα και αποτρέπει τις εμφράξεις. Αυτό το αποτελεσματικό σύστημα κατά των εμφράξεων εξασφαλίζει απροβλημάτιστη λειτουργία και υψηλή παραγωγικότητα.

Μια κρίσιμη παράμετρος για να επιτευχθεί το τέλειο δεμάτι είναι το υλικό του κάθε δεματιού να αρχίσει να περιστρέφεται σωστά στον θάλαμο δεματιών. Το πλήθος των περιστροφών και η πίεση που ασκείται στο δεμάτι έχει άμεσο αντίκτυπο στην τελική πυκνότητά του. Το ελάχιστο διάκενο μεταξύ των κυλίνδρων εξασφαλίζει τη μέγιστη επαφή τους με το δεμάτι.

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία