BACK TO
TOP
Αγροτουρισμός

Στα ορεινά της Τήνου το 3ο Tinos Challenge

Στο πλαίσιο του Cyclades Trail Cup, το 3ο Tinos Challenge, o εναλλακτικός αγώνας ορεινού τρεξίματος, στην χειμερινή Τήνο θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 1 και την Κυριακή 2 Δεκεμβρίου 2018.

Tinos-Challenge4

5
0

Το νησί τις Τήνου θα φιλοξενήσει αθλητές από όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό και θα παρουσιάσει 3 αγωνίσματα που διασχίζουν τα ιστορικά πέτρινα και μαρμάρινα καλντερίμια του νησιού.

Όλες οι διαδρομές διασχίζουν συνολικά 15 παραδοσιακούς οικισμούς από τους συνολικά 62 του νησιού, ενώ οι αθλητές θα έχουν την ευκαιρία να τρέξουν δίπλα σε νερόμυλους, ανεμόμυλους, περιστερώνες, πέτρινα γιοφύρια, αλώνια και εγκαταλειμμένους οικισμούς!

Ο αγώνας “challenge” σημαίνει ότι οι ενδιαφερόμενοι αθλητές θα πρέπει να λάβουν μέρος και να τερματίσουν τον συνδυασμό 2 αγωνισμάτων σε 2 ημέρες. Το Tinos Challenge διεξάγεται στα πλαίσια του Cyclades Trail Cup 2018 και είναι ο 6ος και τελευταίος αγώνας του πρωταθλήματος. Πιο συγκεκριμένα, προηγούνται οι αγώνες: Kimolos Trail, Folegandros Sunset Trail, Ios Adventure, Andros Trail Race και Kythnos Challenge.

Ακολουθώντας πιστά τους κανονισμούς του Cyclades Trail Cup και την πολιτική του Πολιτιστικού “παντρέματος”, το Tinos Challenge, εκτός από τα καθαρά αγωνιστικά δρώμενα, παντρεύει τον αθλητισμό με την γαστρονομία, προσφέροντας στους αθλητές και επισκέπτες μια ολοκληρωμένη “γεύση” της Τήνου!

Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε τον επίσημο δικτυακό τόπο της διοργάνωσης.

Πηγή:visitgreece.gr

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία