BACK TO
TOP
Αγροτουρισμός

Το Kinsterna φιλοξένησε τον Αγρότη της Χρονιάς

Στο αρχοντικό ξενοδοχείο Kinsterna με θέα τη μεσαιωνική καστροπολιτεία της Μονεμβασιάς που συγκαταλέγεται στα 10 δημοφιλέστερα μνημεία της Ελλάδας (Tripadvisor Traveller’s Choice Awards 2018), πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 19 Ιανουαρίου με μεγάλη επιτυχία, η εκδήλωση της εφημερίδας Agrenda για τη ανάδειξη του Αγρότη της Χρονιάς 2019.

KInsterna_2

12
0

Το βυζαντινό αρχοντικό Kinsterna αποκαταστάθηκε με απόλυτο σεβασμό στην ιστορική του διαδρομή, προκειμένου να αποτελέσει έναν ολοκληρωμένο οικισμό και περιλαμβάνει το κεντρικό αρχοντικό και τα γύρω σπίτια. Παράλληλα, στόχος των ιδιοκτητών ήταν η αναβίωση του φυσικού περιβάλλοντος αλλά και των παραγωγικών δραστηριοτήτων όπως ο τρύγος των αμπελιών, η παραγωγή ελαιολάδου, η απόσταξη τσίπουρου καθώς και η παρασκευή σαπουνιού ώστε το αρχοντικό να είναι αυτόνομο. Σήμερα παράγει τα δικά του προϊόντα, όπως κρασί, εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο, ελιές, τσίπουρο, ψωμί, μαρμελάδες, σαπούνι, κλπ. Τα οπωροφόρα δέντρα, τα γόνιμα περιβόλια, οι κήποι αρωματικών βοτάνων και λουλουδιών και οι πηγές με τρεχούμενο νερό, όλα συμβάλλουν σε αυτή την εξαιρετική φιλοσοφία.

Πέρα από την συναρπαστική ιστορία του ως ένα πλούσιο οχυρωμένο αρχοντικό κατά τη διάρκεια αρκετών αιώνων, σήμερα το Kinsterna αποτελεί πόλο έλξης όλο το χρόνο, για μια ολοκληρωμένη εμπειρία διαμονής. Περιηγηθείτε στο αρχοντικό, περπατήστε στα μονοπάτια ανάμεσα στους κήπους του για να απολαύσετε τα ζωντανά χρώματα και αρώματα από τα καλλωπιστικά και αρωματικά φυτά (περισσότερα από 250 είδη), δοκιμάστε φρούτα και προϊόντα από τα περιβόλια μας, επισκεφθείτε το κελάρι, χαλαρώστε με τις τοπικά εμπνευσμένες περιποιήσεις στο spa και δοκιμάστε ελληνικές δημιουργικές γεύσεις σε μια μοναδική ατμόσφαιρα. Μια επίσκεψη στο Kinsterna αποτελεί μια εμπειρία που αναμφίβολα θα μείνει χαραγμένη στη μνήμη σας για τα επόμενα χρόνια. Και θα επιστρέψετε.

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία