BACK TO
TOP
Αγροτουρισμός

Πανέμορφοι προορισμοί που μάλλον δεν ξέρατε ότι υπάρχουν

Ο κόσμος μας είναι πανέμορφος και κρύβει αμέτρητους προορισμούς οι οποίοι δεν έχουν γεμίσει ακόμη με τουρίστες. Βρήκαμε μερικά από τα πιο καλά κρυμμένα μυστικά και σας τα παρουσιάζουμε. Από κρυμμένες παραλίες σε σημεία που μπορείτε να κολυμπήσετε ανάμεσα σε δύο ηπείρους, δείτε και πάρτε ιδέες για το επόμενο ταξίδι σας. Κάποιοι από αυτούς τους προορισμούς δεν είναι και τόσο μακριά όσο νομίζετε.

Blagaj-arxiki

0
0

Νήσοι Marieta "Η κρυμμένη παραλία"
Καλά κρυμμένη κάτω από την επιφάνεια, η 'κρυμμένη παραλία' των νήσων Μαριέτα είναι μια μυστική παραλία με κρυστάλλινα νερά στην οποία μπορείτε να πάτε είτε κολυμπώντας είτε με βάρκα μέσα από ένα μακρύ τούνελ. 

 

Όαση Huacachina
Η Huacachina είναι μια όαση στην έρημο που απέχει πέντε ώρες νοτίως της Λίμα στο Περού. Παλαιότερα το ονειρεμένο αυτό σημείο ήταν δημοφιλές θέρετρο για τις ανώτερες τάξεις αλλά σήμερα είναι στάση για νέους τουρίστες που θέλουν να κάνουν βόλτες με τα ειδικά αυτοκινητάκια της άμμου και sand boarding.

 

Χωριό Blagaj
Όλοι όσοι επισκέπτονται το Blagaj, ένα χωριό στη Βοσνία Ερζεγοβίνη μένουν έκθαμβοι από την ομορφιά του μοναστηριού των δερβίσηδων Blagaj Tekke. Οι επισκέπτες μπορούν να θαυμάσουν το ξύλινο εσωτερικό του ή να απολαύσουν τη θέα του ποταμού Μπούνα. 

 

To στενό πέρασμα Silfra
Το στενό αυτό υδάτινο πέρασμα βρίσκεται ανάμεσα στο Εθνικό Πάρκο Thingvellir της Ισλανδίας και είναι το μοναδικό μέρος στον κόσμο όπου οι επισκέπτες μπορούν να κολυμπήσουν ανάμεσα σε δύο ηπείρους. Εκεί θα βρείτε πεντακάθαρα νερά και σε κάποια στενότερα σημεία μπορείτε να αγγίξετε ταυτόχρονα τις ηπειρωτικές πλάκες της Βόρειας Αμερικής και της Ευρώπης. 

 

Η παραλία Γκιόλα στη Θάσο
Η Γκιόλα είναι μια φυσική λιμνοθάλασσα που βρίσκεται στη Θάσο. Για να φτάσετε εκεί θα πρέπει να διασχίσετε ένα μονοπάτι. Τα νερά είναι κρυστάλλινα και πεντακάθαρα. 

 

Το Semuc Champey στη Γουατεμάλα
Το Semuc Champey της Γουατεμάλας είναι ένας παράδεισος για εκείνους που αναζητούν καταπράσινα νερά και πυκνή βλάστηση. Παρόλο που η πρόσβαση είναι σχετικά δύσκολη, εάν το επιχειρήσετε θα ανταμειφθείτε καθώς θα ανακαλύψετε μια γέφυρα από ασβεστόλιθο και μια σειρά από φυσικές λίμνες ιδιανικές για κολύμπι.

 

Το Setenil de las Bodegas στην Ισπανία
Το Setenil de las Bodegas δημιουργήθηκε από πολλές σπηλιές που βρίσκονται πάνω από το γκρεμό του Rio Trejo στην Ισπανία. Σήμερα, έχουν χτιστεί γραφικά σπιτάκια και μερικά από αυτά έχουν και οροφή από πέτρωμα. Η περιοχή έχει επίσης μπαρ, εστιατόρια και εκπληκτικό φαγητό. 

 

Η μικρή πόλη Castellucio di Norcia
Η μικρή πόλη Castellucio di Norcia βρίσκεται στην Ούμπρια της Ιταλίας. Είναι γνωστή για τα εντυπωσιακά της λουλούδια που ανθίζουν από το Μάιο μέχρι τις αρχές Ιουλίου. 

 

Το χωριό Jericoacoara
Πρόκειται για ένα μικρό ψαροχώρι 300 χλμ. δυτικά της Fortaleza στη Βραζιλία με αμμώδη δρομάκια και απέραντες παραλίες μέχρι εκεί που φθάνει το μάτι σας. Εκεί θα απολαύσετε kite-surf και windsurfing. 

 

Οι σπηλιές απο μάρμαρο
Οι Μαρμάρινες Σπηλιές βρίσκονται σε μια χερσόνησο δίπλα στη Λίμνη General Carrera στη Χιλή και αποτελούν ένα σπάνιο θέαμα που δημιουργήθηκε εδώ και χιλιάδες χρόνια. 



Πηγή:msn.com

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία