BACK TO
TOP
Αγροτουρισμός

Πιστό στην παράδοση του Ζαγορίου το Ameliko

Το Ameliko βρίσκεται στο Άνω Πεδινά , ένα γραφικό αμφιθέατρο με τεντωμένο χωριό στη νοτιοδυτική πλευρά του Τυμφίου Ζαγορίου - Ζαγοροχώρια .

636268098545066483_2

136
0

Από τα παλαιότερα χωριά του Ζαγορίου, που βρίσκονται 35 χλμ. Από τα Ιωάννινα και σε υψόμετρο 960μ.

Πιστό στην παράδοση του Ζαγορίου μας εμπνέει και συνοδεύει στην καθημερινή ζωή, δημιουργήσαμε το Hotel Ameliko, πλήρως ανακαινισμένο το 2011 , όπου κυριαρχούν το ξύλο και η πέτρα, τα χρώματα παντού αρμονικά δεμένα για να υπογραμμίζουν την εικόνα της άνεσης και της απλότητας.

Διαμονή

Δώδεκα δίκλινα και τρίκλινα δωμάτια και μια σουίτα , άνετα και άνετα, απλώνεται σε τρία κτίρια με απλή διακόσμηση, χειροποίητα κουρτίνες με παραδοσιακά σχέδια, χειροποίητα ξύλινα έπιπλα.



Aνετα κρεβάτια και τζάκι που περιμένουν να σας φιλοξενήσουν τις πιο όμορφες στιγμές και τις τέσσερις εποχές.


Δραστηριότητες

  • Πεζοπορίες στα ΖαγοροχώριαΑνακαλύψτε όλα τα όμορφα τοπία του Ζαγορίου, θαυμάστε μια από τις λίμνες Δρακόλιμνη και ανεβείτε στις κορυφές των βουνών Ζαγορίου και Κόνιτσας.

Τολμήστε να περάσετε με τους έμπειρους οδηγούς μας, το βαθύτερο φαράγγι στην Ελλάδα και στον κόσμο, σύμφωνα με τα Guinness World Records, το φαράγγι του Βίκου. Διασχίστε όμορφα λιθόστρωτα δρομάκια και περάστε από πέτρινα γεφύρια επιλέγοντας έναν από τους συνιστώμενους περιπάτους.

  • Ιππασία

Απολαύστε την εκπληκτική ιππασία στα βουνά Ζαγοροχώρια, βουτήξτε στη φύση και χαλαρώστε το μυαλό και το σώμα σας.

  • Ράφτινγκ Βουϊδομάτης

Το Rafting δεν είναι, απλά, "σκάφη ιστιοπλοΐας", όπως υποδηλώνει το όνομά του, αλλά κάτι πολύ πιο συναρπαστικό και διασκεδαστικό. Είναι η καταγωγή του ποταμού - με ήπια ή μακρά ροή από φουσκωτή βάρκα. Ένας από τους ποταμούς της Ηπείρου, ο Βοϊδομάτης, που βρίσκεται στην Ζαγοροχώρια, σας προσέφερε την πρώτη σας επαφή με την ράφτινγκ, δυσκολία (επίπεδο 2 από 6)

  • Ποδήλατο βουνού στα Ζαγοροχώρια
  • Φαγητό

Οι επισκέπτες του Ameliko Zagori μπορούν να απολαύσουν μπουφέ πρωινού με παραδοσιακές  γεύσεις του τόπου.

 

*Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το ξενοδοχειο  Ameliko επισκεφθείτε την ιστοσελίδα: www.ameliko.gr

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία