BACK TO
TOP
Τοπικές Ειδήσεις

Υποδοχή των πρώτων σπουδαστών της Σχολής Γαλακτοκομίας στην Ελασσόνα

Μέρα γιορτής για την Ελασσόνα, και όχι μόνο, καθώς το όραμα της Σχολής Γαλακτοκομίας, της δεύτερης στη χώρα μας, υλοποιείται με γοργά βήματα.

agalaktokomiki4

Βασιλική Πασχάλη-Τσαντοπούλου

20
0

Οι πρώτοι σπουδαστές της Σχολής ανέβηκαν στην Ελασσόνα το μεσημέρι της Πέμπτης 18 Οκτωβρίου, όπου τους υποδέχθηκε ο δήμαρχος Νίκος Ευαγγέλου με σύσσωμο το Δημοτικό Συμβούλιο.

Για προσωπική δικαίωση του δημάρχου μιλούν οι συντοπίτες του, καθώς ο κ. Ευαγγέλου με τον υφυπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων άφησαν τη σφραγίδα τους στο σημαντικό αυτό έργο.  





«Σήμερα είναι μέρα χαράς για την Ελασσόνα και την ευρύτερη περιοχή της, καθώς υποδεχθήκαμε στο Δημαρχείο τους πρώτους σπουδαστές της Σχολής Γαλακτοκομίας που ανέβηκαν στην πόλη μας», αναφέρει στην Agrenda ο δήμαρχος Ελασσόνας. «Μέσα σε φορτισμένη για όλους μας ατμόσφαιρα, εξηγήσαμε όλο τον αγώνα που δώσαμε για να μπορούν σήμερα εκείνοι να είναι σε θέση να επιλέξουν ένα αντικείμενο σπουδών συνυφασμένο με την τοπική οικονομία και τον εξαγωγικό προσανατολισμό της χώρας. Εύχομαι ειλικρινά, αύριο, ως επαγγελματίες πλέον, αυτά τα νέα παιδιά, να πάνε τον τόπο μας ένα βήμα πιο μπροστά.»





 


Ρεπορτάζ-φωτογραφίες: Βασιλική Πασχάλη-Τσαντοπούλου

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία