BACK TO
TOP
Τοπικές Ειδήσεις

Φεστιβάλ παραδοσιακής σούπας στην Κοζάνη

Το Σάββατο 15 και την Κυριακή 16 Δεκεμβρίου 2018 διοργανώνεται από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Αγ. Αθανασίου Κοζάνης, το 6ο Φεστιβάλ Παραδοσιακής Σούπας Αγ. Αθανασίου Κοζάνης.

afestivalsoupaskozanhdec18

8
0

Το 6ο Φεστιβάλ Παραδοσιακής Σούπας θα ξεκινήσει το Σάββατο 15 Δεκεμβρίου 2018 στις 19:00μμ, στον χώρο του Πολιτιστικού Συλλόγου Αγ. Αθανασίου Κοζάνης όπου θα προσφερθούν δωρεάν νηστίσιμος τραχανάς λαχανικών, ντόπια σούπα βελουτέ λάχανο-πράσο, πατάτα και παραδοσιακή χορτόσουπα, με εκλεκτό κρασί.

Την Κυριακή 16 Δεκεμβρίου 2018 από τις 10:00πμ, το 6ο Φεστιβάλ Παραδοσιακής Σούπας μεταφέρεται για πρώτη φορά στην Κεντρική Πλατεία της Κοζάνης, όπου θα προσφερθούν η παραδοσιακή φασολάδα με τοπικά όσπρια, σούπα βελουτέ μπρόκολο – κουνουπίδι  με λαχανικά από παραγωγούς της περιοχής και η γευστική μανιταρόσουπα.

Θα χρησιμοποιηθούν συστατικά όπως λαχανικά, χορηγία του Συλλόγου Πωλητών Λαϊκών Αγορών Κοζάνης «Αρχάγγελος Μιχαήλ», τα γευστικά μανιτάρια της εταιρείας «Θαλάσσιος Κόσμος» Κοζάνης και του Μανιταροπωλείου «Ηδύγευστον» από τα Γρεβενά, τα παραδοσιακά όσπρια Γης Βοΐου του Γιάννη Παπαϊορδανίδη και το εκλεκτό παρθένο και πολυβραβευμένο Ελαιόλαδο Ιμέρων Κοζάνης μαζί με τα αφράτα ψωμιά του Αρτοποιείου Γεωργάκα και τα γαλακτοκομικά προϊόντα «Τριαντάφυλλος» με το φρέσκο Γάλα και Γιαούρτι Λευκάρων. Γευστικές εκπλήξεις θα υπάρξουν στην διάρκεια του Φεστιβάλ και από τον Σύλλογο Επαγγελματιών Ψαράδων της Λίμνης Πολυφύτου.

Το Φεστιβάλ Σούπας συνδιοργανώνεται με τον Οργανισμό Αθλητισμού Πολιτισμού και Νεολαίας και την Κοινωφελή Επιχείρηση του Δήμου Κοζάνης.


Πηγή: ert.gr, e-ptolemeos.gr

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία