BACK TO
TOP
Τοπικές Ειδήσεις

Συνέλευση Κτηνοτροφικού Τυρνάβου με το βλέμμα στις εκλογές

Ολοκληρώθηκε το Σάββατο 16 Φεβρουαρίου το πρωί η πρώτη Γενική Συνέλευση του νεοσύστατου Κτηνοτροφικού Συλλόγου Δήμου Τυρνάβου, με σκοπό αρχικά την ενημέρωση και στο βάθος τη διεξαγωγή των πρώτων εκλογών για την ανάδειξη της διοίκησης του συλλόγου.

acthnotrofiatyrnabosynelefeb19

6
0

Αρχικά, ο προσωρινός Πρόεδρος του συλλόγου κ. Αργύρης Μπαϊραχτάρης έκανε μια γενική ενημέρωση για το έργο που παρουσίασε η προσωρινή διοίκηση τους πρώτους οχτώ μήνες της δράσης του νέου συλλόγου, όπως αυτές που αφορούν συνεργασίες με τα Πανεπιστήμια Ηπείρου και Θεσσαλίας, τη δραστηριότητά του ως μέλος της Λιβαδοπονικής Ανάπτυξης (Διαχειριστικά σχέδια βόσκησης), του Δικτύου Συνεργαζόμενων Φορέων και Πολιτών Θεσσαλίας – CETA και τη συμμετοχή του στην έρευνα για τις εισαγωγές γάλακτος. Συμμετέχει με 16 προτάσεις στη Διαβούλευση για το γάλα και ήδη τέσσερις από αυτές συμπεριλήφθηκαν στην ΚΥΑ. Επίσης, ο κ. Μπαϊραχτάρης αναφέρθηκε στις συναντήσεις που έγιναν στο αναφερόμενο χρονικό διάστημα με υπουργούς και άλλους υπηρεσιακούς παράγοντες, για εξισωτικές, καταρροϊκό και βιολογικά.

Στη συνέχεια, τον λόγο πήρε ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Κτηνοτροφικών Συλλόγων Θεσσαλίας κ. Γιάννης Γκουρομπίνος, ο κ. Ζήσης Παρλίτσης ως εκπρόσωπος των Κτηνοτρόφων στον ΟΠΕΚΕΠΕ και ο πρώην Πρόεδρος της Ομοσπονδίας κ. Θανάσης Νασίκας. Τέλος, παρενέβη ο Γραμματέας του Δ.Σ. κ. Στέλιος Σπανογιάννης, κυρίως με ζητήματα διαδικαστικά για την εκλογική διαδικασία τακτικού Διοικητικού Συμβουλίου του συλλόγου.

Οι εκλογές θα πραγματοποιηθούν την Κυριακή 24 Φεβρουαρίου από τις 10:00πμ έως τις 14:00μμ, στο Εμμανουήλειο Πνευματικό Κέντρο. Όσοι κτηνοτρόφοι-μέλη επιθυμούν να θέσουν υποψηφιότητα για τη νέα διοίκηση μπορούν να απευθύνονται στον Γραμματέα κ. Στέλιο Σπανογιάννη στο τηλέφωνο: 697 088 2336.


Πηγή: eleftheria.gr

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία