BACK TO
TOP
Τοπικές Ειδήσεις

Πρόσκληση παραγωγών Κέρκυρας ενόψει φεστιβάλ γαστρονομίας

Ο Δήμος Κέρκυρας, η Οργανωτική Επιτροπή του 2ου Γαστρονομικού Φεστιβάλ Κέρκυρας και η Αγροδιατροφική Σύμπραξη Ιονίων Νήσων, στο πλαίσιο της διοργάνωσης του 2ου Φεστιβάλ Γαστρονομίας «Corfu Food and Wine Festival», που θα πραγματοποιηθεί στην Κέρκυρα από τις 8 έως τις 12 Μαΐου 2019, προσκαλούν τους τοπικούς παραγωγούς σε συνάντηση την Τετάρτη 17 Απριλίου 2019, στις 18:00μμ, στην αίθουσα συνεδριάσεων της Π.Ε. Κέρκυρας (Σαμάρα 13).

acorfufoodandwinefestival19

12
0

Η Οργανωτική Επιτροπή επιδιώκει να εμπλακούν στο φεστιβάλ παραγωγοί του πρωτογενούς (κρασί, μέλι, λάδι, γαλακτοκομικά, κτηνοτροφικά κλπ), του δευτερογενούς (μεταποιητές, συσκευαστές προϊόντων, οινοποιεία, ζυθοποιεία, βιοτεχνίες αλλαντικών, μαρμελάδες κλπ.) και του τριτογενούς τομέα, ώστε να αναδειχθούν με τον καλύτερο τρόπο τοπικά προϊόντα του Ιονίου.

Στο πλαίσιο του Φεστιβάλ θα εκδοθεί Οδηγός κερκυραϊκών προϊόντων, ο οποίος θα διανεμηθεί στους επισκέπτες του Φεστιβάλ (δημοσιογράφους, chef, εκπροσώπους πρεσβειών κλπ) και σε όλες τις εκθέσεις που συμμετέχει ο Δήμος Κέρκυρας. Το περιεχόμενο του φυλλαδίου θα ενσωματωθεί και στο τουριστικό portal του Δήμου.

 

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία