BACK TO
TOP
Τοπικές Ειδήσεις

Έπληξε Κορινθία, Εύβοια, Βόρειες Σποράδες η κακοκαιρία

Κλήσεις για απάντληση υδάτων στην Κορινθία κατά τη διάρκεια της νύχτας της Τρίτης 16/07, εγκλωβισμένοι κατασκηνωτές στην Εύβοια, πλημμυρικά φαινόμενα σε Σκόπελο και Σκιάθο είναι τα μέχρι στιγμής προβλήματα που έχουν παρατηρηθεί από την εκδήλωση της κακοκαιρίας.

akorinthoskakokairiantinoos2

4
0

Kινητοποιήθηκε όλος ο μηχανισμός της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Κορίνθου, πεζοπόρο τμήμα της Περιφέρειας Πελοποννήσου και της ΕΜΑΚ. Οι πυροσβέστες δέχθηκαν περισσότερες από 40 κλήσεις για απάντληση υδάτων από οικίες, καταστήματα και αποθήκες, ενώ εννέα άτομα είχαν εγκλωβιστεί από τα νερά σε ΕΙΧ οχήματα και χρειάστηκε η συνδρομή των ειδικών μονάδων προκειμένου να απομακρυνθούν από τα επικίνδυνα σημεία, μετέδωσε το protothema.gr.



Σύμφωνα με το skiathoslife.gr, υπήρχαν κλήσεις από δύο ξενοδοχεία της Σκιάθου για απάντληση υδάτων.

Σε εξέλιξη ήταν εντωμεταξύ περιπέτεια για ομάδα κατασκηνωτών στην περιοχή «Ποτάμι» ανατολικά της Καρύστου, κοντά στο χωριό Πλατανιστός που ξεκίνησε τα ξημερώματα της Τετάρτης όταν υπερχείλισε χείμαρρος, με συνέπεια να παρασυρθούν μια σκηνή και ένα αυτοκίνητο.

Όταν οι διασώστες έφτασαν στην περιοχή διαπίστωσαν ότι λόγω της υπερχείλισης του χειμάρρου η κυκλοφορία είχε διακοπεί και δεν υπήρχε πρόσβαση στο απέναντι σημείο, προς την περιοχή «Κάβο Ντόρο», όπου βρίσκονταν οι κατασκηνωτές.

Πληροφορίες του protothema.gr, κάνουν λόγο για δέκα άτομα, έξι ενήλικες και τέσσερα παιδιά, οι οποίοι όπως μεταφέρεται είναι καλά στην υγεία τους και δεν διατρέχουν κίνδυνο.

 


Πηγή: protothema.gr, thetoc.gr

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία