BACK TO
TOP
Τοπικές Ειδήσεις

Αναβάθμιση Αρδευτικών Δικτύων στο νομό Σερρών

H αναβάθμιση Αρδευτικών Δικτύων στο νομό Σερρών προϋπολογισμού 9.072.867,96 ευρώ εγκρίθηκε από το Υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών.

kanali-eggeioveltiotika

20
1

Η πρόταση του Υπουργού Κώστα Καραμανλή διαμέσου της Διεύθυνσης Αντιπλημμυρικών και Εγγειοβελτιωτικών Έργων της Γενικής Γραμματείας Υποδομών του Υπουργείου έλαβε και επίσημα την σχετική έγκριση προένταξης στο Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων.
Το πολύ σημαντικό αναπτυξιακό αυτό έργο αφορά την ορθολογική διαχείριση και την εξοικονόμηση νερού και ενέργειας αρδευτικού δικτύου στις αγροτικές εκτάσεις των παρακάτω αγροκτημάτων : Θερμοπηγής, Στρυμονοχωρίου, Χαροπού, Σιδηροκάστρου, Χορτερού, Καμαρωτού και Βαμβακόφυτου του Δήμου Σιντικής
Βαλτερού, Γεφυρουδίου, Σκοτούσσας, Παλαιοκάστρου και Μελενικιτσίου του Δημου Ηράκλειας
Κάτω Χριστού, Καλών Δέντρων και Μητρουσίου του Δήμου Σερρών .
Φορέας λειτουργίας που ετοίμασε και ωρίμασε την μελέτη ο ΤΟΕΒ Σιδηροκάστρου με φορέα Υλοποίησης και Υποβολής της πρότασης την ΠΕ Σερρών.

Σχόλια (1)
Προσθήκη σχολίου

27-01-2020 15:16ΚΩΣΤΑΣ

Καλό θα είναι, όταν κατασκευάζουν τέτοια κανάλια με τέτοια κλίση, να υπάρχει σε όλο το μήκος και από τις 2 πλευρές κάτι σα σκαλοπάτι, ώστε τα ζώα που πέφτουν μέσα, να μπορούν να βγουν και να μη πνίγονται.

Απάντηση
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία