BACK TO
TOP
Τοπικές Ειδήσεις

Λίγες νεφώσεις βαθμιαία αυξημένες και τοπικές βροχές

Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή ενώ οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις 3 με 5 και βαθμιαία στα πελάγη τοπικά 6 μποφόρ.

2754781

102
0
ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, ΘΡΑΚ

Καιρός: Λίγες νεφώσεις που βαθμιαία από τα δυτικά θα αυξηθούν. Τοπικές βροχές θα σημειωθούν από τις μεσημβρινές ώρες στη δυτική Μακεδονία και βαθμιαία και στις υπόλοιπες περιοχές.Η ορατότητα τις πρωινές ώρες θα είναι τοπικά περιορισμένη.Ανεμοι: Νότιοι 3 με 4 και στα ανατολικά τοπικά 5 μποφόρ.Θερμοκρασία: Από 05 έως 17 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.
ΝΗΣΙΑ ΙΟΝΙΟΥ, ΗΠΕΙΡΟΣ, ΔΥΤΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΔΥΤΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ

Καιρός: Νεφώσεις με βροχές και βαθμιαία σποραδικές καταιγίδες. Από το απόγευμα τα φαινόμενα είναι πιθανό να είναι κατά τόπους έντονα.Ανεμοι: Νότιοι νοτιοδυτικοί 4 με 5 μποφόρ.Θερμοκρασία: Από 10 έως 18 βαθμούς Κελσίου. Στο εσωτερικό της Ηπείρου 3 με 5 βαθμούς χαμηλότερη.
ΘΕΣΣΑΛΙΑ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ

Καιρός: Λίγες νεφώσεις που βαθμιαία από τα δυτικά θα αυξηθούν. Τοπικές βροχές θα σημειωθούν από τις μεσημβρινές ώρες και από τα δυτικά. Τις πρωινές ώρες η ορατότητα θα είναι τοπικά περιορισμένη.Ανεμοι: Νότιοι νοτιοδυτικοί 3 με 4 και βαθμιαία τοπικά 5 μποφόρ.Θερμοκρασία: Από 09 έως 19 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια η ελάχιστη 3 με 5 βαθμούς χαμηλότερη.
ΚΥΚΛΑΔΕΣ, ΚΡΗΤ

Καιρός: Λίγες νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν. Τις πρωινές ώρες η ορατότητα θα είναι τοπικά περιορισμένη.Ανεμοι: Νότιοι 4 με 5 μποφόρ.Θερμοκρασία: Από 13 έως 20 βαθμούς και στην Κρήτη τοπικά έως 22 βαθμούς Κελσίου.
ΝΗΣΙΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ - ΔΩΔΕΚΑΝΗΣ

Καιρός: Λίγες νεφώσεις που απο το μεσημέρι τοπικά θα αυξηθούν.Τις πρωινές ώρες η ορατότητα θα είναι τοπικά περιορισμένη.Ανεμοι: Νότιοι 4 με 5 και τοπικά στα βόρεια 6 μποφόρ.Θερμοκρασία: Από 15 έως 21 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.
ΕΥΒΟΙ

Καιρός: Λίγες νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν. Τοπικές βροχές από τις βραδινές ώρες.Τις πρωινές ώρες η ορατότητα θα είναι τοπικά περιορισμένη.Ανεμοι: Νότιοι νοτιοδυτικοί 3 με 4 μποφόρ και βαθμιαία τοπικά 5 μποφόρ.Θερμοκρασία: Από 10 έως 18 βαθμούς Κελσίου.
ΑΤΤΙΚ

Καιρός: Λίγες νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν και τη νύχτα θα βρέξει τοπικά.Τις πρωινές ώρες η ορατότητα θα είναι τοπικά περιορισμένη.Ανεμοι: Νότιοι νοτιοδυτικοί 3 με 4 μποφόρ και βαθμιαία τοπικά 5 μποφόρΘερμοκρασία: Από 10 έως 19 βαθμούς Κελσίου.
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚ

Καιρός: Λίγες νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν και το απόγευμα θα βρέξει τοπικά.Τις πρωινές ώρες η ορατότητα θα είναι τοπικά περιορισμένη.Ανεμοι: Νότιοι 3 με 4 μποφόρ.Θερμοκρασία: Από 08 έως 17 βαθμούς Κελσίου.
Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία