BACK TO
TOP
WineTrails

Έρχεται το Rosé Grand Tasting

Γευστική δοκιμή ανάμεσα σε 95 ροζέ κρασιά, από τις μεγαλύτερες που έχουν γίνει στη Θεσσαλονίκη, θα περιλαμβάνει μεταξύ άλλων, η εκδήλωση «Rosé Grand Tasting - Η Άνοιξη των ροζέ κρασιών» που θα φιλοξενηθεί τη Δευτέρα 15 Απριλίου 2019, ώρα 14:00 – 21:00μμ στο ξενοδοχείο Makedonia Palace.

arosewinestastingteskh

10
0

Τα ροζέ κρασιά, μια σημαντική οινική τάση παγκοσμίως, που έχει εδραιωθεί και στην ελληνική αγορά, ως ανοιξιάτικο παράλληλο event του Χάρτη των Γεύσεων είναι μια σύγχρονου προφίλ εκδήλωση, η οποία στοχεύει στην ανάδειξη της ποικιλομορφίας των ροζέ κρασιών.

Βασικά της χαρακτηριστικά:

> Απευθύνεται τόσο σε οινόφιλους καταναλωτές (εισιτήριο 5 ευρώ) όσο και σε επαγγελματίες (είσοδος με πρόσκληση ή επίδειξη επαγγελματικής κάρτας)

Θα ξεκινήσει στις 14:00μμ και θα ολοκληρωθεί στις 21:00μμ, αλλά οι δύο πρώτες ώρες (14:00 – 16:00μμ) προορίζονται αποκλειστικά για επαγγελματίες.

Όλοι οι επισκέπτες θα παραλαμβάνουν στην είσοδο μαζί με το ποτήρι γευστικής δοκιμής και το κομψό και εύχρηστο σημειωματάριο κρασιού της Wine Plus για τα σχόλια και τις εντυπώσεις τους.

> Είναι εκδήλωση ελευθέρου τύπου γευστικής δοκιμής

Η Rosé Grand Tasting οργανώνεται χωρίς τη φυσική παρουσία των ίδιων των οινοπαραγωγών. Τα κρασιά θα είναι τοποθετημένα με όμορφο τρόπο μέσα στην αίθουσα, ταξινομημένα ανάλογα με την ποικιλιακή τους σύνθεση, και ο επισκέπτης θα σερβίρεται μόνος του από όσα και όποια κρασιά θέλει να δοκιμάσει. Οι λεπτομερείς πληροφορίες για το κάθε κρασί θα είναι τυπωμένες, δίπλα στη φιάλη του, ενώ η έμπειρη ομάδα συνεργατών της Wine Plus θα παράσχει οποιεσδήποτε επιπλέον πληροφορίες στους επισκέπτες.

> Συμμετέχουν 95 ροζέ κρασιά

Φρέσκα και δροσιστικά, με ελκυστικό χρώμα και γεύση που ταιριάζει απόλυτα με την άνοιξη και το καλοκαίρι. Ανάμεσα τους εκπρόσωποι των κυριότερων ροζέ ονομασιών προέλευσης, γεωγραφικών ενδείξεων, ποικιλιών αμπέλου, πολλές νέες κυκλοφορίες και σημαντικές ξένες ετικέτες του διεθνούς αμπελώνα.



> Πλούσιο πρόγραμμα παράλληλων εκδηλώσεων

- Το ‘Wine Plus Wine School’ προτείνει δωρεάν, 30λεπτα σεμινάρια εισαγωγής στην παραγωγή και τη γευστική δοκιμή των ροζέ κρασιών.

- Στο ‘Θέατρο Γεύσης’ θα σερβιριστούν εδέσματα που αναδεικνύουν την αρμονία ροζέ κρασιών και εδεσμάτων.

- Στο τέλος της βραδιάς θα πραγματοποιηθεί κλήρωση φιαλών ροζέ magnum.

- Η Rosé Grand Tasting @Thessaloniki βγαίνει στην πόλη, υποστηρίζοντας οινικές εκδηλώσεις, που θα πραγματοποιηθούν σε wine bars/bistrot της Θεσσαλονίκης.


Περισσότερες πληροφορίες για τα κρασιά που συμμετέχουν στο www.wineplus.gr  

 

hashtags στα Μέσα κοινωνικής δικτύωσης: #rosegrandtasting #rgt #wineplus #wine

 


Χορηγοί επικοινωνίας μεταξύ άλλων: περιοδικό Wine Trails, agronews.gr

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία