BACK TO
TOP
WineTrails

Tο Wine Club THESSALONIKI’96 ξεκινά την 24η χρονιά λειτουργίας του

Σε λίγες ημέρες ξεκινά την 24η χρονιά του Wine Club THESSALONIKI’96. Το Wine Club μας είναι μια από τις παλαιότερες Λέσχες Φίλων του Κρασιού στην Ελλάδα!

WINE_CLUB_-_Ασυρτικο_και_Σαντορινη_-_1

25
0

Φέτος επιλέξαμε να ασχοληθούμε με θέματα που ενθαρρύνουν τη συζήτηση για το παρόν και το μέλλον ποικιλιών και αμπελοοινικών περιοχών που απασχολούν την αμπελοοινική επικαιρότητα.

Έτσι στην πρώτη μας συνάντηση θα ασχοληθούμε με το «Ασύρτικο @Σαντορίνη», το μοναδικό ντουέτο που αποτελεί κορυφαία έκφραση αυτού που αποκαλούμε terroir! Θα διερευνήσουμε την τυπικότητα της εκλεκτής ποικιλίας όπως εκφράζεται στο νησί, θα δοκιμάσουμε τα διαφορετικά στυλ που κυκλοφορούν και θα συζητήσουμε για τις μεγάλες προκλήσεις που αντιμετωπίζει το πιο trendy ελληνικό οινικό brand.

Την Τετάρτη 25 Σεπτεμβρίου 2019, στις 20.00, με οδηγό την χημικό-οινολόγο-δημοσιογράφο οίνου Μαρία Νέτσικα. Θα δοκιμάσουμε, τυφλά όπως πάντα, κλασικές αλλά και καινούργιες ετικέτες Σαντορίνης, όλες τους κορυφαία Ασύρτικα.

Οι συναντήσεις του Wine Club THESSALONIKI ’96 για τη σεζόν 2019 – 2020 θα πραγματοποιηθούν σε αίθουσες του The Met Hotel (26ης Οκτωβρίου 48, Θεσσαλονίκη).

Για να γίνετε μέλος του Wine Club THESSALONIKI ’96, επικοινωνήστε μαζί μας στο 2310 888311 ή στο info@wineplus.gr.

Το Wine Club THESSALONIKI ’96, μια από τις παλαιότερες Λέσχες Φίλων του Κρασιού στην Ελλάδα, ξεκινά την 24η χρονιά λειτουργίας του. Συνδυάζοντας την προσεκτική οργάνωση και συνέπεια μέσα στον χρόνο, τη σωστή οινική εκπαίδευση και ενημέρωση από επιστήμονες με τη φιλική ατμόσφαιρα, συνεχίζει να συγκεντρώνει τους οινόφιλους της Θεσσαλονίκης και κατ' επέκταση της Βόρειας Ελλάδας, να διευρύνει τις οινικές τους γνώσεις, να ικανοποιεί τις αναζητήσεις τους.

Το rendez-vous είναι μηνιαίο (9 συναντήσεις ετησίως), με παρουσιάσεις και γευστικές δοκιμές κρασιών και αποσταγμάτων.

Πληροφορίες: www.wineplus.gr

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία