BACK TO
TOP
Γνώμες

Η Άρτεμις σε κυνήγι ελληνοποιήσεων

∆ιαχρονικά οι αγροτικοί υπουργοί ‘βάζουν φραγµό’ µε λόγια στις ελληνοποιήσεις εισαγόµενων αγροτικών προϊόντων• ο Κουκουλόπουλος επιστράτευσε στο κυνήγι τους την αρχαία Θεά Αρτέµιδα. Οι ελληνοποιήσεις όµως δεν ακούνε τίποτε, διαρκώς αυξάνονται και πληθύνονται, σε κρέας, αυγά, γαλακτοκοµικά, όσπρια, λαχανικά µέχρι και µαρούλια από Τουρκία µεριά.

Να ξεσκουμπισθούν

0
0
«Το πρόγραµµα «ΑΡΤΕΜΙΣ» µπαίνει σε εφαρµογή µέσα στο Νοέµβριο• η πλήρης λειτουργία του προγράµµατος θα επιτρέψει να βάλουµε φραγµό στις παράνοµες ελληνοποιήσεις εισαγόµενου  κρέατος.», ανέφερε ποµπωδώς ο αν. αγροτικός υπουργός εγκαινιάζοντας, το Σάββατο 1 Νοεµβρίου, την  Έκθεση «Meat Days 2014. Όµως ο Κουκουλόπουλος έπεσε έξω στις ηµεροµηνίες γιατί µερικές µέρες αργότερα, όταν κατάλαβαν ότι ο ΕΛΓΟ-∆ήµητρα, που ‘τρέχει’ το «Άρτεµις», δεν µπορεί, ανακοινώθηκε ότι «από τα τέλη Ιανουαρίου αναµένεται να τεθεί σε εφαρµογή το νέο πρόγραµµα Άρτεµις για την αντιµετώπιση της ‘ελληνοποίησης’ κρέατος»• και βλέπουµε

Το πολιτικό σύστηµα στη χώρα µας στηρίζεται στη διαφθορά και τις πελατειακές σχέσεις, δεν έχει τη βούληση (ενδεχοµένως και τη δύναµη) να τα βάλει µε το νταβαντζηλίκι, τα καρτέλ και για τον αγροτικό τοµέα, τις ‘ελληνοποιήσεις’. Με ‘Γιακουµάτους’, ‘Καρασµάνηδες’ και άλλα παιδιά του λαϊκισµού δεν είναι δυνατόν να περιµένει κανείς τίποτε.

Πρέπει να έρθουν άλλοι, αληθινοί πατριώτες, για να βάλουν κάθε κατεργάρη στο πάγκο του. Οι νταβαντζήδες των καρτέλ και οι απατεώνες των ελληνοποιήσεων είναι γνωστοί στην πιάτσα. ∆εν πιάνονται γιατί οι υπηρεσίες, όπως ο ΕΛΓΟ-∆ήµητρα, είναι σάπιες και το σηµίτειο «όποιος έχει στοιχεία να τα πάει στον Εισαγγελέα» δε δουλεύει. Για τις ελληνοποιήσεις κρέατος, πέραν της αλλαγής της διοίκησης του ΕΛΓΟ–∆ήµητρα για σωστή λειτουργία του προγράµµατος ‘Άρτεµις’, χρειάζεται µια οµάδα ειδικών γεωργο-οικονοµολόγων, στα πλαίσια της υπηρεσίας ελέγχου εµπορίου του υπουργείου Ανάπτυξης, να στοιχειοθετήσει τις απάτες, να τους τυλίξει στο χαρτί και από το αφτί στον Εισαγγελέα.

Ηλίας Εμμανουηλίδης
Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία