BACK TO
TOP
Γνώμες

Στήριγμα η ζήτηση στη φυσική αγορά βάμβακος

Οι τιµές παρουσιάζουν σηµάδια σταθεροποίησης τις τελευταίες δύο εβδοµάδες και επηρεάζονται είτε πτωτικά από το κλείσιµο παλαιότερων θέσεων στην άνοδο, είτε ανοδικά από την ζήτηση στην φυσική αγορά.

Το βαμβάκι «ξεκόλλησε» από τα χαμηλά

1
0
Είναι αλήθεια πως κατόπιν της πτώσης από τα πρόσφατα υψηλά η ζήτηση από τα κλωστήρια έχει ενταθεί δίνοντας την εντύπωση στους αναλυτές πως η αγορά έχει ισχυρές αντιδράσεις στην πτώση. Μάλιστα η πλειονότητα θεωρεί πως ακόµα και να δοκιµάσει το χρηµατιστήριο λίγο χαµηλότερα επίπεδα αυτό θα γίνει παροδικά. Παράλληλα η τελευταίες διορθωτικές συνεδριάσεις οφείλονται στην άνοδο του δολαρίου.

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΤο χρηµατιστήριο διόρθωσε και η ζήτηση από τους παραδοσιακούς µας πελάτες δεν ατόνησε. Συνήθως µόλις οι τιµές ξεκινήσουν µια καθοδική πορεία οι αγοραστές αποµακρύνονται από την αγορά ευελπιστώντας να δεσµεύσουν ποσότητες ακόµα χαµηλότερα. Στην περίπτωση µας όµως αυτό δεν συµβαίνει και κατά κύριο λόγο οι πωλητές είναι που διστάζουν να προσφέρουν σε εµπορικούς οίκους αλλά και κλώστες, εκτός φυσικά αν η τιµή είναι εξαιρετική.
Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία