BACK TO
TOP
Γνώμες

Τρωκτικών χώρα

«Δεν μπορεί να σταματήσει το πάρτι των τρωκτικών εάν δεν υπάρχει διαφάνεια» δήλωσε σε πρόσφατο από Τ.V. διάγγελμά του ο Πρωθυπουργός μας. Τρωκτικά υπάρχουν παντού, όπως στις προμήθειες νοσοκομείων, στρατού, στις αμοιβές σε μισθούς, αποζημιώσεις, επιδόματα όσων σιτίζονται από το δημόσιο κορβανά άμεσα ή έμμεσα σε όλο το δημόσιο, ΔΕΚΟ, τράπεζες.

Να ξεσκουμπισθούν

2
2

Για να επισημανθούν ποια είναι «τρωκτικά» από όσους πληρώνονται από το Δημόσιο, να αναρτηθούν στο Διαδίκτυο πίνακες με κάθε κατηγορία απασχολουμένων (δε χρειάζονται ονόματα) σε οργανισμούς, υπηρεσίες κλπ, από προέδρους, διευθύνοντες συμβούλους, μέχρι κλητήρες και οδηγούς κρατικών αυτοκινήτων. Όλα αυτά ταξινομημένα, καθαρά και νοικοκυρεμένα για να καταλαβαίνει όλος ο κόσμος.  

Αρχή από την Προεδρία της Δημοκρατίας, Βουλή των Ελλήνων, Υπουργεία, Περιφέρειες, Δήμοι, ΕΡΤ, Δημόσιες και δημοτικές επιχειρήσεις, Οργανισμοί, Ιδρύματα και πάσης φύσεως περιφερειακές υπηρεσίες.  

Να γίνει ξεχωριστός πίνακας για τις κρατικές τράπεζες, ιδιαίτερα για την Τράπεζα της Ελλάδας όπου ακούγεται ότι ο πρόεδρος μπορεί να υπερβαίνει συνολικά μισό εκατομμύριο ευρώ το χρόνο, ότι σύμβουλοι παίρνουν τριπλάσια από τους βουλευτές και άλλα αδιευκρίνιστα, αφού δεν υπάρχει διαφάνεια.

Να αναρτηθεί πίνακας με τους μετακλητούς υπαλλήλους, γραμματείς, φαρισαίους, συμβουλάτορες και παρατρεχάμενους, πόσοι είναι, πόσο μας κοστίζουν και σε ποιανών τα γραφεία απασχολούνται.

Ιδιαίτερη προσοχή να γίνει με το δικαστικό σώμα και τους ένστολους, όπου φαίνεται ότι έχει γίνει σφαγή στα εισοδήματά τους.    

Άλλος πίνακας πρέπει να είναι σχετικές με τις συντάξεις, όλων των ειδών και κατηγοριών, για να φανούν οι συνταξάρες των ανθρώπων του Συστήματος, όπως είναι των συνταξιούχων της Βουλής, ορισμένων ΔΕΚΟ, σε σύγκριση με τις συντάξεις – φιλοδώρημα αγροτών και άλλων αποπαιδιών του Συστήματος. 

Πρέπει να μάθουμε πόσους μετακλητούς έχουν τα γραφεία στη Βουλή των πρώην πρωθυπουργών & αντιπροέδρων κυβερνήσεων, Μητσοτάκη, Σημίτη, Καραμανλή, Παπανδρέου, Βενιζέλου, Πάγκαλου, Δήμα κλπ, πρώην προέδρων της Βουλής, Μπενάκη, Σιούφα, Πετσάλνικου, κλπ. πόσα παίρνουν και τι ξοδεύουν από το υστέρημα του κοσμάκη. Να μάθουμε ακόμη ποιες και πόσο χρηματοδοτούνται Μ.Κ.Ο., Ιδρύματα κλπ. 

Το πελατειακό κράτος είναι πολυπλόκαμο με βαθιές ρίζες και τεράστια συμφέροντα• έχει νταβατζήδες και κομματικούς στρατούς να το υπερασπίζονται. Αντώνη, έχεις τα κότσια να τα βάλεις μαζί του;  

Εμμανουηλίδης Ηλίας

Σχόλια (2)
Προσθήκη σχολίου

09-01-2013 13:41ΤΣΑΤΣΑΡΙΔΗΣ ΚΩΣΤΑΣ

ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ ΑΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΔΗΜΑΣ Ο ΑΛΦΑ Η Ο ΒΗΤΑ.ΣΗΜΑΣΙΑ ΕΧΕΙ ΟΤΙ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΤΟΥ Κ.ΕΜΜΑΝΟΥΗΛΙΔΗ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΑ ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΤΑ ΒΑΛΕΙ ΜΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗ ΣΑΠΙΛΑ.ΠΑΝΤΩΣ ΣΙΓΟΥΡΑ ΟΧΙ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΙ ΤΩΝ ΔΥΟ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΠΟΥ ΜΑΣ ΟΔΗΓΗΣΑΝ ΜΕΧΡΙ ΕΔΩ.

Απάντηση

07-01-2013 15:06jim papadokostopoulos

ρε εμμανουηλίδη ο δήμας που κολλάει εδώ;

Απάντηση
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία