BACK TO
TOP
Αγορά Προϊόντων

Μείωση πωλήσεων για το χυμό πορτοκαλιού

Βουτιά της τάξης του 5,5% παρουσίασαν οι αµερικανικές πωλήσεις χυµού πορτοκαλιού, κατά την πρόσφατα ολοκληρωθείσα σεζόν 2013-14 (µέχρι 7/6/2014), την οποία ξένοι αναλυτές παροµοιάζουν ως βόλτα µε το «τρενάκι του τρόµου».

Νέοι κανόνες σήμανσης για τους χυμούς

2
0
Σε ότι αφορά την χρηµατιστηριακή τιµή του προϊόντος, την τελευταία εβδοµάδα διαµορφώθηκε στα 149 σεντς ανά λίµπρα, έναντι 148 σεντς την προηγούµενη εβδοµάδα, καταγράφοντας οριακή άνοδο 0,7%.

Στα σουπερµάρκετ των ΗΠΑ πωλήθηκαν µόλις 37 εκατοµµύρια γαλόνια χυµού πορτοκαλιού κατά τον προηγούµενο µήνα, καταγράφοντας µείωση της τάξης του 6,9% σε σχέση µε τον περσινό Ιούνιο, σύµφωνα µε την πιο πρόσφατη έκθεση για τις πωλήσεις από το Florida Department of Citrus.

Οι πωλήσεις µειώθηκαν κατά εννέα µήνες στη σειρά, µε χαµηλότερο ποσοστό µείωσης στο 3,5% και υψηλότερο στο 7,9%. Την τελευταία καλλιεργητική περίοδο, η παραγωγή στη Φλόριντα µειώθηκε σε 104,3 εκατ. κιβώτια, που αποτελεί το χαµηλότερο συνολικό µέγεθος µέσα σε τρεις δεκαετίες, λόγω της ασθένειας του πρασινίσµατος,  που τελικά αποδείχθηκε µοιραία.
Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία