BACK TO
TOP
Αγορά Προϊόντων

Φως µετά τα χαµηλά έτους στο χυμό πορτοκαλιού

Σε χαµηλά ενός έτους έπεσαν οι τιµές στα προθεσµιακά του παγωµένου χυµού πορτοκαλιού την περασµένη Πέµπτη (127,10 σεντς ανά λίµπρα), ενώ οι επενδυτές στοιχηµάτιζαν ότι τα αποθέµατα θα συνεχίσουν να ξεπερνούν τη ζήτηση, σύμφωνα με ρεπορτάζ της εφημερίδας Agrenda.

Φιγουράρουν στη Ρωσία τα ελληνικά φρούτα

0
0
Ενισχυµένες, όµως εµφανίστηκαν οι τιµές στις 19 Νοέµβρη καθώς τα προθεσµιακά του Ιανουαρίου 2015 άγγιξαν τα 136,83 σεντς ανά λίµπρα στο χρηµατιστήριο της Νέας Υόρκης.

Οι καιρικές συνθήκες που δεν ευνόησαν τις απειλές στην καλλιέργεια εσπεριδοειδών της Φλόριντα σηµαίνει ότι δεν υπάρχουν πολλοί επενδυτές που ενδιαφέρονται για την αγορά συµβολαίων µελλοντικής εκπλήρωσης στο χυµό πορτοκαλιού γεγονός που πιέζει τις τιµές, αναφέρουν οι αναλυτές.

Τέλος, ανεπηρέαστες θα είναι οι τιµές στο χυµό καθώς η ανανεωµένη πρόβλεψη του USDA του Νοεµβρίου επιβεβαίωσε ότι η παραγωγή πορτοκαλιών της Φλόριντα θα παραµείνει αµετάβλητη στα 108 εκατ. κιβώτια την τρέχουσα σεζόν (52 εκατ. κιβώτια για ποικιλίες εκτός τις ναβαλίνες και 56 εκατ. κιβώτια βαλέντσια), υψηλότερη κατά 3,3% από την προηγούµενη χρονιά.
Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία