BACK TO
TOP
Αγορά Προϊόντων

«Ξεφούσκωσε» νωρίς η αντίδραση στο μπρεντ

Μόνο λίγες ώρες κράτησε η ανοδική αντίδραση του πετρελαίου καθώς οι νέες προβλέψεις των αναλυτών για συνθήκες υπερπροσφοράς στην αγορά το πρώτο εξάµηνο του 2015 επανέφεραν το «µαύρο χρυσό» στο πτωτικό σπιράλ που ακολουθεί από τον περασµένο Ιούνιο.

«Ξεφούσκωσε» νωρίς η αντίδραση στο μπρεντ

0
0
Τα αρχικά κέρδη της Πέµπτης έδωσαν τη θέση τους σε νέες απώλειες το βράδυ της ίδιας µέρας µε το συµβόλαιο του πετρελαίου Brent να κλείνει 1,8% χαµηλότερα, στα 50,21 δολάρια το βαρέλι. Πρόκειται για το χαµηλότερο κλείσιµο από τον Μάιο του 2009

Με απώλειες 1,8% έκλεισε και η τιµή του συµβολαίου της αµερικάνικης ποικιλίας WTI που υποχώρησε στα 47,76 δολάρια το βαρέλι, χαµηλότερο κλείσιµο από τον Απρίλιο του 2009.

«Η Σαουδική Αραβία δεν είναι διατεθειµένη να δώσει στηρίγµατα στην αγορά», σχολίασε στο Bloomberg η Χελίµα Κροφτ, επικεφαλής αναλυτής εµπορευµάτων της αµερικανικής RBC Capital συµπληρώνοντας: «Φαίνεται ότι θα αφήσουν τις τιµές να υποχωρήσουν κι άλλο προκειµένου να βγάλουν εκτός αγοράς τις πετρελαιοπαραγωγικές χώρες που δεν αποτελούν µέλη του ΟΠΕΚ».

Προς επίρρωση αυτού, ο υπουργός Πετρελαίου της χώρας, δήλωσε  προ µηνός οτι η παραγωγή δεν θα µειωθεί
Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία