BACK TO
TOP
Αγορά Προϊόντων

Για μια θέση στο ράφι παλεύει ο χυμός πορτοκαλιού

Αδύναµα παραµένουν τα θεµελιώδη µεγέθη για τον χυµό του πορτοκαλιού στις ΗΠΑ. Σύµφωνα µε το αµερικανικό υπουργείο Γεωργίας, οι προβλέψεις για την παραγωγή της σεζόν 2014 – 2015 παραµένουν αµετάβλητες, εκτίµηση που απογοήτευσε αναλυτές και χρηµατιστές, οι οποίοι είχαν προβλέψει ότι θα µειωθεί.

Σε ρυθμούς Βραζιλίας ο χυμός πορτοκαλιού

3
0
Η αλήθεια είναι πως το USDA είχε αναθεωρήσει επί τα χείρω, τρεις φορές, µέχρι τώρα, τις προβλέψεις, ωστόσο διατήρησε το επίπεδο των 96,4 εκατ. κιβωτίων, σε αντιστοίχιση µε µια µελέτη που είχε γίνει τον περασµένο Μάιο.

Τα συµβόλαια µελλοντικής εκπλήρωσης (σ. σ. τα γνωστά Futures) για το χυµό πορτοκαλιού, πάντως, ήταν σε ύφεση για το µεγαλύτερο µέρος του περασµένου έτους, καθώς οι υψηλές τιµές και ο σκληρός ανταγωνισµός για µια θέση στο ράφι των σούπερ µάρκετ, έχουν επηρεάσει δυσµενώς τη ζήτηση των καταναλωτών.

«Έχουµε τη µικρότερη παραγωγή των τελευταίων 30 ετών και τη µικρότερη κατανάλωση των τελευταίων 30 ετών. Αυτό καθιστά την κατάσταση δύσκολη», τόνισε ο James Cordier, πρόεδρος της Liberty Trade Group.  
Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία