BACK TO
TOP
Αγορά Προϊόντων

Νέα καθοδική κίνηση ο χυμός πορτοκαλιού

Εκ νέου υποχώρησαν οι τιµές για τα προθεσµιακά συµβόλαια Νοεµβρίου στο χυµό πορτοκαλιού στο χρηµατιστήριο της Νέας Υόρκης καθώς από τα 197,40 σεντς ανά λίµπρα που είχαν φτάσει την περασµένη εβδοµάδα τώρα οι τιµές έφτασαν στα 191,45 σεντς ανά λίµπρα.

Νέα καθοδική κίνηση ο χυμός πορτοκαλιού

3
0
Η νέα πτωτική κίνηση στις χρηµατιστηριακές τιµές του προϊόντος ωστόσο, δεν συνάδει µε την ανακοίνωση του αµερικανικού υπουργείου γεωργίας (USDA) για µείωση κατά 14% φέτος σε σχέση µε πέρσι της παραγωγής πορτοκαλιών στη Φλόριντα

Επιπλέον, η παραγωγή των Βαλέντσια -σύµφωνα µε το USDA- θα σηµειώσει τη µεγαλύτερη µείωση (-21%), ενώ για τις άλλες ποικιλίες η πτώση θα είναι γύρω στο 4%. Πτώση αναµένεται ότι θα καταγράψει και η παραγωγή γκρέιπφρουτ κατά 11% στα 9,6 εκατ. κιβώτια, ενώ σηµαντικές θα είναι οι µειώσεις και στα µανταρίνια.

Σηµειώνεται, τέλος, ότι οι µεικτές εµφανίζονται οι τάσεις για τις χρηµατιστηριακές τιµές για τα συµβόλαια Νοεµβρίου στο χυµό πορτοκαλιού:   Στήριξη από 193 έως 196 σεντς ανά λίµπρα και αντιστάσεις από 204 έως 209 σεντς ανά λίµπρα.

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία